Την είδε… ντελάλης ο Γεωργιάδης στο φόρουμ της Capital Link

Must Read

Την εικόνα μιας χώρας που βρίσκεται σε καθεστώς γενικής εκποίησης παρουσίασε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, που ταξίδεψε στις ΗΠΑ προς άγραν επενδυτών.

Από το 21ο ετήσιο φόρουμ της Capital Link με θέμα «Επενδύστε στην Ελλάδα», στη Νέα Υόρκη, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης σαν τους συμπαθείς μικροπωλητές των λαϊκών αγορών για να διαλαλήσει την εθνική πραμάτεια, λέγοντας σε ένα ετερόκλητο ακροατήριο σκληρών κυνηγών χρήματος:

Δείτε επίσης: Μήνυμα Μητσοτάκη προς την Άγκυρα: «Μην παρερμηνεύετε την ήπια στάση μας…»

«Η μόνη ερώτηση που έχουμε από τους ψηφοφόρους μας είναι γιατί δεν το κάνουμε πιο γρήγορα, γιατί αργήσαμε τόσο πολύ, γιατί δεν πουλάμε πιο πολλά, γιατί δεν ιδιωτικοποιούμε τα πάντα. Και πρέπει να σας καθησυχάσω ότι η όρεξή μας είναι τόσο τεράστια, ώστε κάθε μήνας που περνάει γίνεται μεγαλύτερη».

Ακάθεκτος ο αμετροεπής υπουργός πρόσθεσε: «Το μήνυμά μου, λοιπόν, προς τους Αμερικανούς επενδυτές είναι το εξής: Τώρα είναι η ώρα να επενδύσουν στην Ελλάδα. Αυτοί επένδυσαν ακόμη και εν μέσω της χειρότερης οικονομικής μας κρίσης, τώρα είναι η ώρα να δρέψουν τους καρπούς τους. Και αυτοί που δεν έχουν επενδύσει τώρα είναι η ώρα να επωφεληθούν των μοναδικών ευκαιριών που παρουσιάζονται στη χώρα μας».

Όραμά του, όπως εξήγησε, είναι να μετατραπεί η Ελλάδα, «το πρώην μαύρο πρόβατο της ευρωζώνης», σε ένα απέραντο «hot spot για επενδυτές».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθεί να προκαλέσει το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον με τεχνικές που φαίνεται να έχει αντιγράψει από την κωμική ταινία ”Καλώς ήλθε το δολάριο”» σχολίασε δηκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παρατήρησε δε «ότι οι μέρες που η Ελλάδα περίμενε τον στόλο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί», προειδοποιώντας την κυβέρνηση:

«Δεν θα επιτρέψουμε να διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό, παριστάνοντας τον ντελάλη που προσπαθεί να ξεπουλήσει την πραμάτεια του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This