Θεοδωρικάκος, ο τρίτος που μίλησε υπέρ του Παυλόπουλου

Must Read

Θαύμα, θαύμα. Βρέθηκε ο πρώτος υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη που έσπασε το άτυπο εμπάργκο και μίλησε θετικά για ειδικό θέμα αποδίδοντας τα εύσημα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, στην ομιλία του για την ψήφο των αποδήμων στη Βουλή, επαίνεσε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο, για το γεγονός ότι η πρώτη νομοθετική πρωτοβουλία για τους αποδήμους ελήφθη επί των ημερών τους.

Πληροφορίες μάλιστα λένε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε στο τηλέφωνο τον υπουργό και τον ευχαρίστησε.

Έως εκείνη τη στιγμή μόνο δύο είχαν εκφραστεί υπέρ του Παυλόπουλου. Ο πρωθυπουργός με τη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης με γενικές αναφορές στην καλή εκτέλεση των καθηκόντων του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This