«Βράζουν» τα τουρκικά ΜΜΕ με την επίσκεψη Δένδια στην Κωνσταντινούπολη – Το tweet που προκάλεσε αντιδράσεις

Must Read

Έντονα ενοχλημένη φαίνεται να είναι η τουρκική πλευρά από την επίσκεψη του Νίκου Δένδια στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών ταξίδεψε στο Φανάρι για να παραστεί στη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων ενώ στα πλαίσια της επίσκεψής του πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Δείτε επίσης: Τον χαβά του ο Σουλτάνος – Στις 7 Γενάρη αποφασίζει η Άγκυρα να στείλει στρατό στη Λιβύη

Ωστόσο, μερίδα των τουρκικών ΜΜΕ και ειδικότερα η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Takvim η οποία σχολίασε αρνητικά την επίσκεψη του Δένδια καθώς ο Έλληνας υπουργός στο tweet που έκανε χρησιμοποίησε τη λέξη Constantinopole και όχι Instanbul. Ακόμα, χαρακτήρισε «περίεργη» τη χρονική συγκυρία της επίσκεψης καθώς συνέπεσε με τη μετάβαση του Ερντογάν στην Τυνησία.

Από την πλευρά του ο Νίκος Δένδιας έστειλε το μήνυμά του από το Φανάρι με ευχές για τα Χριστούγεννα:

«Είχα τη χαρά σήμερα να γιορτάσω τα Χριστούγεννα στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου άκουσα τη λειτουργία την οποία έκανε ο προκαθήμενος ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και δέχτηκα μαζί με την οικογένειά μου τις ευλογίες του.

Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ σε όλες και όλους, καταρχήν σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες, στους ορθόδοξους Χριστιανούς αλλά και σε όλους τους ανθρώπους απανταχού της οικουμένης και εδώ στους Τούρκους οικοδεσπότες μας ό,τι καλό. Υγεία, ευτυχία, αγάπη και ευημερία. Να είμαστε πάντα καλά και του χρόνου!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This