Τασούλας: O παροξυσμός της Τουρκίας ίσως αποδειχθεί το κρίσιμο λάθος της

Must Read

«Το πρόβλημα είναι ότι ο Ερντογάν έχει παροξύνει την απειλητική του στάση και προσπαθεί με τρόπο περίπου απειλητικό να δημιουργήσει τετελεσμένα στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Σκάι 100,3. Συμπληρώνοντας ότι η Τουρκία πλέον απειελέι και μεγάλους παίχτες που έχουν συμφέροντα στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και αυτό ίσως αποδειχθεί «και ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της (Τουρκίας)»

Ο πρόεδρος της Βουλής πρόσθεσε ότι ο διπλωματικός μαραθώνιος της κυβέρνησης έχει επιφέρει την εντυπωσιακή διπλωματική απομόνωση της Τουρκίας με υπερεθνικούς οργανισμούς αλλά κράτη της ανατολικής να είναι πλέον εναντίον της.

Δείτε επίσης:Χαμός στην Λιβύη, ο Ερντογάν στέλνει στρατό να βοηθήσει τον Σάρατζ! Αντίθετες ΗΠΑ, Ρωσία, Τυνησία – Ο Ελληνικός διπλωματικός μαραθώνιος

Εξάλλου την επίσκεψη του προέδρου του Λιβυκού κοινοβουλίου στην Αθήνα ο κύριος Τασούλας την χαρακτήρισε ως μια κίνηση που ήθελε να δείξει πως υπάρχει και μια άλλη Λιβύη που δεν συμβαδίζει με την κυβέρνηση Σαράτζ. 

Σς ερώτηση για την πιθανότητα να αποσταλούν από την Τουρκία στρατεύματα στην Λιβύη ο κύριος Τασούλας απάντησε πως πιθανότατα ο Ερντογάν να έχει στείλει ήδη ατύπως στρατό και να λειτουργούν ήδη Τουρκικές παραστρατιωτικές ομάδες στην Λιβύη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This