Τα ελληνουτουρκικά «ενώνουν» τους πολιτικούς αρχηγούς

Must Read

Για δεύτερη φορά από την αρχή της θητείας του o Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Η πρώτη φορά, στις 11 Οκτωβρίου, αφορούσε την ψήφο των αποδήμων και τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση που επιζητούσε, ενώ τώρα, μετά την επιστροφή του από την Ουάσινγκτον, όπως έγινε γνωστό, επί τάπητος θα βρεθούν τα εθνικά μας θέματα και οι διπλωματικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.

Δείτε επίσης: Σφάζονται ΚΙΝ.ΑΛ. – ΣΥΡΙΖΑ στην… ποδιά του EastMed

Πρόκειται για ένα από τα λίγα πεδία στα οποία διαπιστώνεται σε γενικές γραμμές κοινή στάση από το σύνολο των κομμάτων, τα οποία, στην πλειοψηφία τους, δείχνουν να έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα των στιγμών.

Το επόμενο διάστημα, εξάλλου, προβλέπεται έντονο σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, καθώς πρόκειται να κατατεθούν στη Βουλή από τα αρμόδια υπουργεία σημαντικά νομοσχέδια. Την Παρασκευή κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Brexit και θα ακολουθήσουν τα νομοσχέδια για την ενίσχυση της οικογένειας και του παιδιού με τη θεσμοθέτηση του επιδόματος γέννησης, για το εκλογικό σύστημα, για την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης για την αξιολόγηση των πανεπιστημίων, το νομοσχέδιο για τις απεργίες και ακολούθως τα σχέδια νόμου για τα υδατοδρόμια και τους αγροτικούς συνεταιρισμούς. Καθόλου λίγα για αρχή της χρονιάς, αν μη τι άλλο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This