Απίστευτος Άδωνις Γεωργιάδης: «Με 200 ευρώ ζεις…»

Must Read

Mε 200 ευρώ ζεις…

Τάδε έφη Άδωνις Γεωργιάδης. Αυτή την εξοργιστική κοτσάνα ολκής εκτόξευσε ο υπουργός ανάπτυξης χθες στο OPEN μιλώντας συγκεκριμένα για τη θέσπιση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος από την κυβέρνηση και επικαλούμενος σχετική έρευνα.

Και συναισθανόμενος ίσως ότι μόλις είχε πει τεράστια μπαρούφα έσπευσε να τα μπαλώσει λέγοντας: «δε λέω ότι αυτός ζει όπως πρέπει»

Δείτε επίσης: Δημογραφικό: Τα κόμματα γνώριζαν από το 1991 το πρόβλημα, αλλά άφηναν τη χώρα να… σβήνει

Αλλά στην συνέχεια το έκανε ακόμα χειρότερο, ο υπουργός ξεκαθαρίζοντας ότι η ΝΔ δεν θα επαναφέρει την περίφημη 13η σύνταξη.

Έτσι κατά τον λαλίστατο Άδωνη ο οποίος που  τον χάνεις που τον βρίσκεις όλο σε ταξιδάκια είναι… με 200 ευρώ ζεις. Επιπλέον και η 13η σύνταξη- η κουτσουρεμένη έστω που μοίρασε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά- και ανακούφισε τον κοσμάκη, δεν θα ξαναδοθεί, προφανώς γιατί οι θεσμοί δεν το επιτρέπουν και αυτό παρότι ψηφίστηκε απ όλα τα κόμματα συμπεριλαβανομένης της ΝΔ.

Ας προσέξουν εκεί στην ΝΔ και ας μαζέψουν τα νεοφιλελεύθερα πουλέν τους λέμε εμείς γιατί οι Έλληνες δεν έγιναν ξαφνικά οπαδοί της ακραίας εκδοχής της οικονομίας της αγοράς. Δηλώσεις σαν και αυτήν για τα 200 ευρώ δεν βοηθούν καθόλου την εικόνα της κυβέρνησης…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This