Κουτσούμπας: «Συγκυβέρνηση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ το πιο ρεαλιστικό σενάριο…»

Must Read

Την πρόταση του να συγκυβερνήσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, καταθέτει ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα».

Αντί η κυβέρνηση να εκβιάζει με διπλές εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ με συσπείρωση των «προοδευτικών δυνάμεων» κάποια στιγμή θα προχωρήσουν αναπόφευκτα σε αυτό που τώρα ξορκίζουν «σε μια συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ» που είναι και το πιο «ρεαλιστικό σενάριο».   

Εξάλλου, λέει ο γγ του  ΚΚΕ, «υπάρχει προηγούμενο», αυτό της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. «Οπότε τώρα που και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ επαίρεται ότι πήρε τη θέση του παλιού ΠΑΣΟΚ στο πολιτικό σκηνικό, πανεύκολο είναι να βαδίζει στα ίδια χνάρια…»

Μετά λοιπόν τον Γιάνη Βαρουφάκη που σε πρόσφατη ομιλία του στην Βουλή κάλεσε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να τα βρουν, αφού δεν έχουν μεταξύ τους διαφορές, άλλος ένας πρόεδρος λέει ουσιαστικά το ίδιο.

Λέει η λαϊκή σοφία: «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…» Λέτε;

Δείτε επίσης: Ο Μητσοτάκης συγκρίνει τον εαυτό του με τον Ελευθέριο Βενιζέλο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This