7-7-2020

Τι είπε (πάλι) ο κύριος Μπάμπης; «Ο Θεός έστειλε την κρίση! Στον καπιταλισμό οι κρίσεις είναι που αλλάζουν τα πράγματα» (video)

«Θεόσταλτη» είδε την κρίση του κορωνοϊού ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου αλλά δεν ανησυχεί γιατί βλέπει πολλά χρήματα να έρχονται.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου που πριν λίγους μήνες άφησε άφωνους τους Έλληνες πολίτες κάνοντας λόγο για πολύ φθηνές τιμολογήσεις του νερού από την ΕΥΔΑΠ, ενώ είχε παραδεχτεί λίγο πιο πριν ότι σκοπός της ΝΔ είναι να στηρίξει τις συστημικές τράπεζες, βάζοντας χέρι στο «μαξιλάρι» του κράτους, εξέφρασε τη γνώμη του για την κρίση της πανδημίας.

Αφού τόνισε ότι «Την κρίση που μας την έστειλε ο Θεός πρέπει να την κάνουμε ευκαιρία», πρόσθεσε ότι θα έρθουν πολλά χρήματα αρκεί να μη σκεφτόμαστε τι θα δίνει το κράτος για να τρέξουμε να τα πάρουμε.

«Στον καπιταλισμό οι κρίσεις είναι που αλλάζουν τα πράγματα. Πρέπει την κρίση αυτή που μας έστειλε ο Θεός να την κάνουμε ευκαιρία. Λεφτά θα ‘ρθουν εμείς θα είμαστε σε θέση να τα αξιοποιήσουμε ή θα κοιτάμε τι δίνει το κράτος να πάω να τα πάρω…;» αναρωτήθηκε.

ΩΣΑΝΝΑ! ► "Την κρίση μας την έστειλε ο Θεός, πρέπει να την κάνουμε ευκαιρία""Στον καπιταλισμό οι κρίσεις είναι που αλλάζουν τα πράγματα."Μπάμπης σοβαρή-χρυσή-αυγή Παπαδημητρίου https://dai.ly/x7u2ugjΕπι του πιεστηρίου Χρήστος Σπίρτζης

Gepostet von Αυγερινός Χατζηχρυσός am Freitag, 22. Mai 2020

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ