Αποκαλυπτικός Πολάκης στην Αυτοψία: «Απειλούσαν την οικογένειά μου, λέγοντας πως θα με στείλουν χωρίς κεφάλι»

Must Read

Οταν μιλάει ο Παύλος Πολάκης, αν μη τι άλλο υπάρχουν αποκαλύψεις. Κάθε κουβέντα του έχει ενδιαφέρον. Ο αψύς Κρητικός μίλησε για όλους και για όλα στην «Αυτοψία», την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, και αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- τις απειλές που δέχεται εκείνος και η οικογένειά του.

«Έπαιρναν τη γυναίκα μου τηλέφωνο και της έλεγαν πως “θα σου στείλουμε τον άνδρα σου χωρίς κεφάλι”. Έπαιρναν τηλέφωνο τις κόρες μου και τους έλεγαν πως “θα παίζουμε μπιλιάρδο με το κεφάλι του μπαμπά σας”. Η στήριξη αυτής της οικογένειας, μου δίνει τη δύναμη να κάνω αυτά που κάνω».

Για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του ο Πολάκης είπε: «δίνω πατήματα γιατί είμαι ζωηρός χαρακτήρας, τι να κάνουμε; ησυχία υπάρχει στα νεκροταφεία», ενώ για τον… φίλο του τον Αδωνι τόνισε: «με τον Α. Γεωργιάδη λέμε καλημέρα ανάλογα το… φεγγάρι».

Επόμενο μεγάλο κεφάλαιο η σχέση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας με τους δημοσιογράφους: «Δεν μπορώ να κουβεντιάσω με όλους τους δημοσιογράφους και είναι σαφές αυτό. Στα Σφακιά λέμε “στον καλό καλύτερα, στον κακό χειρότερα”».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τη Σία Κοσιώνη, λέγοντας: «Δεν έβρισα την Κοσιώνη. Τη δούλεψα. Της έκανα χοντρό τρολάρισμα. Οι δείκτες για τα τεστ ανά κρούσμα που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ επιστημονικά, δεν λένε απολύτως τίποτα και αυτό με εκνεύρισε υπερβολικά. Είμαστε από τις χώρες που έχουν κάνει τα λιγότερα τεστ, άρα ψεύδονται και ψεύδονται συνειδητά. Προέρχομαι από μια περιοχή που σέβεται τις γυναίκες. Εγώ δεν απευθύνθηκα στη γυναίκα, αλλά στην παρουσιάστρια που είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Αναφερόμενος στον πρόσφατο καβγά στην προανακριτική με τον Κυρανάκη είπε: «Ο Κυρανάκης με προκάλεσε με μάγκικο υφάκι, για να αντιδράσω και να έχουν μετά τα αγαπημένα μου ΜΜΕ να με σχολιάζουν».

Για την υπόθεση της Νovartis ο Πολάκης τόνισε: «Επιμένω πως υπάρχουν πολιτικοί που πήραν χρήματα από τη Novartis. Δεν γίνονται αυτές οι δουλειές να γίνονται έτσι. Δεν είναι ο άλλος, δηλαδή, καλός χριστιανός και απλά το κάνει… Αλλά και ακόμα και να το δεχθούμε πως δεν τα πήραν (που δεν το πιστεύω) αυτοί οι άνθρωποι θα έπρεπε να τιμωρηθούν για απιστία σε βάρος του Δημοσίου και για διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Χωρίο που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει κι εγώ αυτό που έκανα ήταν να δείξω το χωριό. Με τον κ. Γεωργιάδη εκπροσωπούμε διαφορετικούς κόσμους. Και βέβαια λέω πως δεν είναι έντιμος».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαφθορά ρίχνοντας μεγάλο βάρος στην εποχή διακυβέρνησης Σημίτη: «Η χειρότερη περίοδος που φαγώθηκαν πολλά λεφτά και αυτό έγινε και συνείδηση σε έναν κόσμο που πεινούσε, 1996-2004 και συνεχίστηκε και την περίοδο Καραμανλή και την περίοδο των μνημονίων. Τα φάγανε από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Έγκλημα του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ εκείνη η περίοδος.

Πρέπει να υπάρχει Δικαιοσύνη για όσους μας οδήγησαν στη χρεωκοπία. Η Δικαιοσύνη, ευθύνεται που δεν μπήκε κανείς στη φυλακή. Παραδικαστικό μπορεί και να λειτουργούσε και επί ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζονται βαθιές θεσμικές τομές στη Δικαιοσύνη. Δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τον κρατικό μηχανισμό και αυτό μας κόστισε».

Τέλος, για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην κρίση του κορωνοϊού και τον Σωτήρη Τσίοδρα υποστήριξε: «Γλιτώσαμε τα χειρότερα με την πανδημία. Διαφωνώ με κάποια από αυτά που έχει πει ο Σωτήρης Τσιόδρας αλλά είναι ένας καλός επιστήμονας. Εγώ δεν θα τον έβαζα επικεφαλής της επιτροπής. Είναι καλός αλλά δεν είναι ο μοναδικός λοιμοξιωλόγος της χώρας».

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This