Σάκης Μουμτζής: Ο κομμουνιστής που φόρεσε την ροζ κάλτσα του Νεοφιλελευθερισμού

Must Read

Ο πολιτικός χώρος που υμνούσε τον Τσαουσέσκου, τώρα υμνεί τον Μητσοτάκη!

Ο Σάκης Μουμτζής έγινε γνωστός το τελευταίο χρονικό διάστημα από το Twitter, ως διαπρύσιος κήρυκας του Νεοφιλελευθερισμού. Είναι από τις περιέργες φιγούρες που ευδοκίμησαν ως θαμνώδης βλάστηση κατά την θριαμβική πορεία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κανείς δεν τους γνώριζε, αλλά ξαφνικά πετάχτηκαν σαν την μαγική φασολιά του Τζακ στο γνωστό παραμύθι. Και επισκίασαν όχι μόνον παραδοσιακές φωνές της παράταξης, αλλά την ίδια την φύση της παράταξης, επιβάλλοντας έναν φρενήρη λόγο διχασμού και προπαγανδιστικού ταλιμπανισμού. Όχι μόνον για τις «αντίθετες φωνές» αλλά και για τις «διπλανές» που όμως δεν ευθυγραμμίζονται με τις φετφάδες των μουλάδων, ακριβώς κατά τα πρότυπα των Ταλιμπάν. Που δεν σφάζουν μόνον τους αλλόθρησκους, αλλά και τους μη ταλιμπανίζοντες αρκετά μουσουλμάνους.

Διαβάζοντας λοιπόν αυτόν τον ακραίο λόγο, υβρίδιο Λένιν, Μουσολίνι και Κώστα Σημίτη, αναρωτιέσαι για την ταυτότητα του ανδρός. Που βρέθηκε τούτος και ηγείται μιας φιλοκυβερνητικής προπαγάνδας υπέρ μιας κυβέρνησης που υποτίθεται ότι υποστηρίζεται από μια συγκεκριμένη παράταξη με εντελώς διαφορετικές αρχές και αξίες;

Και εκεί πραγματικά πέφτεις από τα σύννεφα

Ο Σάκης Μουμτζής γεννήθηκε το 1953 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Πειραματικό Σχολείο το 1971. Δραστηριοποιήθηκε πολιτικά στο χώρο του Ρήγα Φεραίου, στη Σπουδάζουσα και στη συνέχεια στις γραμμές της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ εσωτερικού μετέχοντας στη συντακτική επιτροπή του περιοδικού “Αγώνας”!!

Δηλαδή ο κύριος Μουμτζής που σήμερα υμνεί τον Μητσοτάκη και τον νεοφιλελευθερισμό, προέρχεται από τον πολιτικό χώρο που υμνούσε τον Τσαουσέσκου! Για την ακρίβεια, υπήρξαν οι τελευταίοι υμνητές του Τσαουσέσκου στον πλανήτη, όταν τον είχε αποκηρύξει ακόμα και το ΚΚΕ.

Στην πολιτική λοιπόν τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και αν η κριτική αναφορικά με εξωφρενικές συμπεριφορές όπως η φαρσοκωμωδία της προανακριτικής ή τα εκατομμύρια σε ΜΜΕ, ότι παραπέμπουν σε μεθόδους Τσαουσέσκου θεωρείτο «υπερβολική», μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουμε…

Φωτό: Ο κύριος Μουμτζης με ροζ κάλτσα και την εντυπωσιακή πολιτεύτρια της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη, κ. Λατινοπούλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι ανανήψαντες είναι πάντα φανατικότεροι των άλλων. Δεν είναι ο μόνος δεξιός, που έχει θητεύσει στην ΚΝΕ. Εκεί δεν ήσαν και οι Κύρτσος και Λαζαρίδης και όχι μόνο;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This