Ι. Φιλιππάκης για προανακριτική: «H προσπάθεια σπίλωσής μου, αλλά και ομηρίας της εφημερίδας μας έπεσε στο κενό»

Must Read

Ο εκδότης της εφημερίδας «δημοκρατία» εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την προανακριτική επιτροπή και την απόφαση οτι δεν μπορεί η επιτροπή να καλεί ανωμοτί μη πολιτικό πρόσωπο, κάνοντας λόγο για «αυλαία της πρώτης πράξης φαρσοκωμωδίας που παρακολουθούμε εδώ και μήνες» ενώ τόνισε ότι επιφυλλάσεται να αναδείξει τις ποινικές και αστικές ευθύνες όλων όσων συμμετέχουν σε αυτή τη σκευωρία.

Διαβάστε την ανακοίνωση: 

«Σήμερα έπεσε η αυλαία της πρώτης πράξης φαρσοκωμωδίας που παρακολουθούμε εδώ και μήνες στις εργασίες της προανακριτικής επιτροπής για την, κατά τα άλλα, εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση της Novartis. H προσπάθεια σπίλωσής μου, αλλά και ομηρίας της εφημερίδας μας απο τους γνωστούς παραεξουσιαστικούς κύκλους έπεσε στο κενό.
Μας λυπεί ιδιαίτερα η «στρατολόγηση» εκπροσώπων του κοινοβουλίου, αλλά και προθύμων μέσων μαζικής ενημέρωσης σε ένα εμφανώς εκδικητικό σχέδιο τρομοκράτησης και φίμωσης εκδοτών, δημοσιογράφων και δικαστικών λειτουργών που τόλμησαν να ερευνήσουν και να αποκαλύψουν μια σειρά σημαντικών σκανδάλων της μεταπολιτευτικής περιόδου στην πατρίδα μας. Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί ότι εν τέλει τίποτα δεν μένει κρυφό και έρχεται η ώρα που τα ανομήματα τιμωρούνται.
Επιφυλασσόμεθα να αναδείξουμε τις ποινικές και αστικές ευθύνες όλων όσων συμμετέχουν σε αυτή τη σκευωρία. Να είναι δε σίγουροι ότι καμία ασυλία και καμία μέθοδος εκφοβισμού δεν θα μπορέσει να τους προστατέψει.»

Ιωάννης Ν. Φιλιππάκης
Εκδότης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This