Κατέρρευσαν οι περαστικοί στην Κηφισιά μόλις είδαν τον Αντώνη Σαμαρά

Must Read

Μόνος, πραγματικά σκιά του εαυτού του, κυκλοφορήσει μετά από καιρό ο Αντώνης Σαμαράς στην Κηφισιά. Εκεί που άλλοτε μεγαλουργούσε, μετά τα ωραία ραντεβού στον Βάρσο, όπου γυρνούσε βαρύτερός από τα πολλά γλυκά που έτρωγε προφανώς. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν.

Περαστικοί που τον είδαν να περπατά έτσι μόνος του και να μην τον πλησιάζει κανείς, πραγματικά ένιωσαν ένα σφίξιμο στην καρδιά. «Αφού είσαι ο βασικός μηνυτής, γιατί δεν πας για μάρτυρας στην προανακριτική;» του φώναξε ένας περαστικός. Ο τέως πρωθυπουργός όμως δεν έδωσε σημασία. Περπατούσε βυθισμένος στις σκέψεις του, ίσως και στις τύψεις του.

Ποιος άλλωστε θα ανεχόταν να ακούγονται τέτοια πράγματα στην προανακριτική, ότι δηλαδή αυτός έστησε την σκευωρία κατά του αείμνηστου Γιάννη Αγγέλου, και δεν θα πήγαινε να ζητήσει το λόγο; Μόνο κάποιος που τον έχουν κάνει πέρα ακόμα και οι πιο στενοί του φίλοι, γιατί τους πρόδωσε.

Κρίμα για την κατάντια…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This