5-7-2020

Ο «αχόρταγος» Άδωνις νομίζει ότι απευθύνεται σε ούγκανα…

«Διάψευση» που θα ήταν για γέλια εάν η κατάσταση δεν αποτελούσε εθνικό κίνδυνο, επιχείρησε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την «κλειστή» συνάντηση που είχε, στις 16 Ιουνίου, με τον «κοριό» Σάμπυ Μιωνή.
Προσπαθώντας να παραπλανήσει όσους τον ακολουθούν στα κοινωνικά μέσα, ανάρτησε ειρωνικό σχόλιο ότι η συνάντηση στο Ισραήλ ήταν τόσο «μυστική», ώστε την είχε δημοσιοποιήσει την ίδια μέρα στο Instagram.


Φυσικά, ο κ. Γεωργιάδης δεν μπήκε στο κόπο να πει την αλήθεια ότι στο δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία που αποκάλυψε το θέμα, υπογραμμιζόταν -ακριβώς- ότι η «κλειστή» ιδιαίτερη συνάντηση ήταν άλλη από την «ανοιχτή» και δημόσια. Επειδή μάλιστα είναι τόσο προβλέψιμος στις αντιδράσεις του, η εφημερίδα έγραφε χθες:

«… προς πρόληψη της γνωστής τακτικής του υπουργού Ανάπτυξης για διαστρέβλωση των πραγματικών γεγονότων, αναφερόμαστε σε πρόσθετη «κλειστή» συνάντησή τους και όχι στην «ανοιχτή» με τη συμμετοχή του υφυπουργού Εξωτερικών Κ. Φραγκογιάννη και μελών του Ελληνοϊσραηλινού Επιμελητηρίου, όπου ο «κοριός» προεδρεύει»!

Πέρα από την κωμική αυτή ψευτο-διάψευση, έχει ενδιαφέρον ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν τόλμησε να σχολιάσει τα άλλα σημεία του ρεπορτάζ της εφημερίδας. Κυρίως το ότι ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης τον απέκλεισε από τις τρεις σημαντικές συναντήσεις που είχε με τις AMPA Capital, Jerusalem Venture Partners (JVP) και Elbit που είναι οι πλέον πιθανοί μελλοντικοί επενδυτές ανάμεσα στη μακρά λίστα των άλλων ενδιαφερομένων.

Αν και ο κατεξοχήν αρμόδιος υπουργός Επενδύσεων, ο κ. Γεωργιάδης δέχθηκε την ταπείνωση του δικού του αποκλεισμού και της συμμετοχής ενός υφυπουργού κι ενός συμβούλου στο πλευρό του κ.Μητσοτάκη, θυμίζοντας τον κορυφαίο Γιάννη Γκιωνάκη στην ταινία «ο αχόρταγος»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ