Δευτέρα 21/6/2021

Έβαλε ξανά γραβάτα μετά από 14 χρόνια ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ!

Κάν’ το όπως ο Τσίπρας για τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Δημήτρη Παπαστεργίου. Ενώ είναι κατά της γραβάτας, είχε υποσχεθεί στον εαυτό του να την ξαναφορέσει όταν θα επισκεπτόταν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το ίδιο δηλαδή όπως και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έβαλε γραβάτα όταν βγήκαμε από τα μνημόνια, καθώς αυτό το στοίχημα είχε βάλει με τον εαυτό του.

Ο Παπαστεργίου, λοιπόν, επισκέφθηκε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και έβαλε γραβάτα, την οποία είχε να φορέσει 14 ολόκληρα χρόνια. Αφήστε δε που η σύζυγός του έτρεχε τις προηγούμενες ημέρες στα καταστήματα των Τρικάλων για να βρει την καλύτερη.

«Με γραβάτα ύστερα από 14 χρόνια, αλλά Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι αυτή. Και μας υποδέχτηκε με ιδιαίτερη θέρμη, συζητώντας για τον ρόλο των δήμων την επόμενη ημέρα, την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας, το Μεταναστευτικό, τον εκσυγχρονισμό του κράτους αλλά και τη συμμετοχή μας στα επόμενα χρηματοδοτικά, αναπτυξιακά προγράμματα», δήλωσε ο ίδιος μετά το ραντεβού με τη Σακελλαροπούλου.

Πολύ μαύρη ήταν, όμως, πρόεδρε, η γραβάτα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ