Δευτέρα 21/6/2021

Ιδρυτική διακήρυξη στον Άρειο Πάγο από το νέο παπανδρεϊκό κόμμα – Στηρίζει, αλλά δεν συμμετέχει η Δήμητρα Λιάνη

Σε λίγες μέρες κατατίθεται στον Άρειο Πάγο η ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος που ετοιμάζουν παλαιοί παπανδρεϊκοί. Τους στηρίζει και η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου, αλλά μέχρις εκεί. Δεν θέλει να είναι μέλος του νέου κόμματος.

«Η επικαιρότητα και η διαχρονικότητα των ιδεών του και οι οργανωτικές πρωτοβουλίες των 700 ήδη εγγεγραμμένων πανελλαδικά μελών οδηγούν, με τη συμπλήρωση των 1.000 πρώτων, στη θέσπιση εθνικού συμβουλίου και την κατάθεση της ιδρυτικής πράξης στον Άρειο Πάγο. Το πολιτικό κενό στον δημοκρατικό πατριωτικό χώρο που άφησαν οι επίορκοι επίγονοι του Ανδρέα στο ΚΙΝ.ΑΛ. και η τεράστια απόσταση από αυτές του ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να βρουν έκφραση» μας λέει ο πρώην βουλευτής Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, ο οποίος συμμετέχει ενεργά στο εγχείρημα.

Στην κίνηση πρωτοστατούν στελέχη της κοινωνικής βάσης και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αρχηγός, αλλά καταστατική δέσμευση συλλογικής ηγεσίας.

Οι υπεύθυνοι του εγχειρήματος ευελπιστούν ότι θα γίνουν ο τρίτος πόλος στο πολιτικό σκηνικό!

Πολύ φιλόδοξη προσέγγιση, αλλά ποιος ξέρει; Σε αυτή τη χώρα όλα γίνονται.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ