Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Κίνημα …εκπαραθύρωσης της Φώφης από το ΚΙΝΑΛ!

Δεν είναι κρυφό μυστικό ότι υπάρχει ένας ισχυρός πόλος μέσα στο Κίνημα Αλλαγής που έχει ως μοναδικό στόχο την ανατροπή της Φώφης Γεννηματά και την αντικατάσταση της από πρόσωπο φιλικό προς συγκεκριμένα συμφέροντα. Και αυτό είναι απολύτως άδικο προς την κυρία Γεννηματά, διότι η ίδια έχει κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να στηρίξει ότι διεφθαρμένο έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Τα βρώμικα επιχειρηματικά συστήματα όμως ως γνωστόν είναι αδηφάγα. Δεν αρκούνται μόνο στις καλές προθέσεις. Θέλουν πολιτικούς που τους ελέγχουν απόλυτα, τους εκβιάζουν, τους έχουν δεμένους από δέκα πλευρές. Και αυτός είναι προφανώς ο λόγος για τον πόλεμο που δέχεται η κυρία Γεννηματά. Αυτό που αναζωπύρωσε τις προσπάθειες δολιοφθοράς της προέδρου, ήταν η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη εχθές στη Βουλή ο οποίος τόνισε με νόημα στην κυρία Γεννηματά πως συνυπήρχαν μαζί ως υπουργοί στην κυβέρνηση Σαμαρά!

Θύμισε δηλαδή πως η κυρία Γεννηματά ήταν υπουργός στην χειρότερη κυβέρνηση – από πλευράς επιδόσεων – της μεταπολίτευσης. Αυτό το επιχείρημα λοιπόν πήραν οι πόλεμοι της κυρίας Γεννηματά και ήδη κινούνται εντός του κινήματος, δημιουργώντας κίνημα για την ανατροπή της! Να μην ξεχνάμε και το πρόσφατο χτύπημα του Γιάννη Πρετεντέρη…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ