Κινητικότητα από Καραμανλικούς, που σκέφτονται ακόμα και όνομα για νέο κεντροδεξιό κόμμα

Must Read

Οι ζυμώσεις ομάδων που κινούνται στον χώρο της Κεντροδεξιάς συνεχίζονται με διάφορες αφορμές.

Προχθές στη Βορειοανατολική Αττική 30 νέα στελέχη και επιχειρηματίες, φίλοι του FORUM2020.GR και του Νίκου Καραχάλιου, συναντήθηκαν με σκοπό να διευρύνουν τις δυνατότητες να συνεργαστούν,  εκφράζοντας την κοινωνία των πολιτών και τις δυνατότητες παρέμβασής της στην καθημερινότητα μέσω του νέου διαδικτυακού μέσου mystory.com.gr

Παράλληλα ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο Χρήστος Ζώης, ο Αργύρης Ντινόπουλος και άλλα καραμανλικά στελέχη συνεχίζουν να πυκνώνουν τις παρεμβάσεις τους. Στα τραπέζια που οργανώνονται ανά την επικράτεια όλοι συμφωνούν πως θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μέσα στο καλοκαίρι και πιθανός εκλογικός αιφνιδιασμός!

Αντιλαμβάνονται επίσης πως το άνοιγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν αφορά την καραμανλική τάση στο κόμμα της Ν.Δ., αλλά το σημιτικό ΠΑΣΟΚ. Οι δυσμενείς εξελίξεις στην οικονομία και η αμφίσημη στάση της Ν.Δ. απέναντι στον Ερντογάν προβληματίζουν πολλούς κεντροδεξιούς ψηφοφόρους, που αισθάνονται όλο και πιο αποστασιοποιημένοι από τη σημερινή ηγεσία.

Στις συναντήσεις πέφτουν μέχρι και ονόματα για νέο κόμμα στο τραπέζι: Κοινωνικό Κέντρο, Δημοκράτες, Ακριβώς Κέντρο, Δημοκρατικό Κέντρο είναι τέσσερα από τα επικρατέστερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This