Δευτέρα 17/5/2021

Ανδρέας Κουτσούμπας για το γλέντι στον Αλίαρτο: «Δεν σηκώθηκα από το τραπέζι»

Τα «καμώματα» των πολιτικών που βρέθηκαν μαζί με τη δημοτική αρχή αλλά και τοπικούς γιατρούς, άφησαν άφωνη την κοινή γνώμη που τρέμει σε ένα νέο ενδεχόμενο «λουκέτο».

Τη στιγμή που πέφτουν πρόστιμα, κλείνουν μαγαζιά μέχρι και… δημοτικές παραλίες, στο πανηγύρι του Αλίαρτου με τη Γιώτα Γρίβα στο τραγούδι, έγινε το «έλα να δεις».

Ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου και ο δήμαρχος Λειβαδιάς Ιωάννης Ταγκαλέγκας, διασκέδασαν μαζί με τους πολίτες οι οποίοι χόρευαν ο ένας δίπλα στον άλλον, χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας.

Ο κ. Κουτσούμπας, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί» υποστήριξε ότι πριν βρεθεί στο πανηγύρι, είχε ζητήσει να ενημερωθεί για το αν υπήρχε άδεια αλλά και προϋποθέσεις να τηρηθούν τα μέτρα κατά της πανδημίας.

«Έκατσα σε ένα τραπέζι 6 ατόμων και δεν σηκώθηκα από εκεί» τόνισε ο βουλευτής , με τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει να τον δείχνουν να χορεύει.

Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο ίδιος, παραδέχτηκε ότι τελικά χόρεψε και ότι όντως υπήρχε αρκετός κόσμος:

«Αφού είπαμε να γίνονται εκδηλώσεις δεν θα έχουμε τέτοια πράγματα; Μπαίνει ένα ζήτημα. Οι διοργανωτές και στην αρχή και όσο ήμουν εκεί προσπαθούσαν να επιβάλουν τα μέτρα και σταματούσαν την ορχήστρα. Στην αρχή της εκδήλωσης μου ζήτησαν να σύρω τον χορό και ζήτησα να τηρηθούν τα μέτρα. Ανά 1 ώρα ήταν στο μικρόφωνο ο πρόεδρος και ζητούσε να τηρούνται οι αποστάσεις. Μου είπαν ότι πέρασε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και όλα ήταν εντάξει στην αρχή και μετά ξαναπέρασε και επέβαλε πρόστιμο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ