Ποιοι διορίστηκαν στο γραφείο του Πρωθυπουργού

Must Read

Από δέκα γραφεία αποτελείται η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, όσα δηλαδή και επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατήργησε μόνο το γραφείο Θεσσαλονίκης και προχώρησε στη σύσταση Γραφείου Επικοινωνίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αύξησε κατά πέντε υπαλλήλους (σύνολο 9) το Ιδιαίτερο Γραφείο Πρωθυπουργού από το αντίστοιχο επί ΣΥΡΙΖΑ (σύνολο 4).

Επίσης, επειδή «η επικοινωνία έχει μεγαλύτερη σημασία από την ουσία», όπως είχε πει και ο ίδιος στην Έκθεση Θεσσαλονίκης, αύξησε κατά δύο (σύνολο 8) το Γραφείο Τύπου σε σχέση με το αντίστοιχο επί ΣΥΡΙΖΑ (σύνολο 6) και δημιούργησε, όπως προαναφέραμε, γραφείο Επικοινωνίας, το οποίο θ’ αποτελείται από 8 υπαλλήλους. Σύνολο 16.

Οι πρώτοι 8 θ’ ασχολούνται με την παρακολούθηση της επικαιρότητας και τη σχετική ενημέρωση του Πρωθυπουργού, την επικοινωνία με τα ελληνικά και διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς και την ενημέρωση των δημοσιογράφων για τις πρωτοβουλίες του.

Οι άλλοι 8 θ’ ασχολούνται με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της επικοινωνίας του Πρωθυπουργού, τον σχεδιασμό και τον συντονισμό της υλοποίησης της στρατηγικής της ψηφιακής επικοινωνίας του Πρωθυπουργού, τη διοργάνωση εκδηλώσεων του Πρωθυπουργού και την επιμέλεια και των ομιλιών του Πρωθυπουργού.

Συνολικά, η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού πάντως αποτελείται για την ώρα από 80 υπαλλήλους, δηλαδή έξι λιγότερους από τον αντίστοιχο αριθμό εργαζομένων κατά την παράδοση του Μεγάρου Μαξίμου στη νέα κυβέρνηση. Και το πιθανότερο είναι αυτός ο αριθμός ν’ αυξηθεί στο μέλλον ως είθισται.

Πηγή:altsantiri.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This