Γιάννης Ρουμπάτης: Από την αυλή του Κοσκωτά, στην αυλή του Παππά

Must Read

…δεν τον λες και γουρλή!

Ο τ. Διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης δεν έχει φιλοτιμηθεί να απαντήσει στους πρωτοφανείς ισχυρισμούς Μιωνή, ο οποίος υποστηρίζει πραγματικά «τέρατα».  Είναι δυνατόν αλλοδαπός υπήκοος, που ερευνάται για κακουργήματα εις βάρος της Ελλάδας, να έχει τέτοια σχέση με τον τέως διοικητή της υπηρεσίας πληροφοριών, ώστε ο τελευταίος να του δίνει ακόμα και πληροφορίες για έλληνες υπουργούς; Και να μην έχουν σηκωθεί και οι πέτρες;

 

Το μόνο θετικό για τον ΣυΡιζΑ είναι πως οι σφαλιάρες που έφαγε από κάτι επιλογές τύπου Ρουμπάτη, Καλογρίτσα και λοιπά, πιθανόν να τον ξυπνήσουν. Και φυσικά η κυρία ευθύνη για αυτές τις βλακώδης επιλογές, βαρύνει τον Νίκο Παππά. Και όπως πολύ σωστά σημειώνει το TVXS, ο κύριος Ρουμπάτης είχε αλλάξει στρατόπεδο πολύ πριν την πτώση του ΣυΡιζΑ. Και ο ΣυΡιζΑ θα πρέπει να εύχεται τώρα να ξυπνήσουν οι αμερικανοί και να πάρουν χαμπάρι ότι κάτι ντόπιοι που το παίζουν φιλοαμερικανοί, έχουν πιο στενές σχέσεις με το Ιράν και από τον Χομεϊνί. Είναι η μόνη του ελπίδα για να επιστρέψει κάποτε στην εξουσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This