13-8-2020

Και το Κίνημα Αλλαγής στηρίζει την Ιωάννα Τούνη!

«Το να κατηγορείς κάποια ή κάποιον ότι είναι πολύ δραστήρια ερωτικά δεν θα έπρεπε καν να αποτελεί προσβλητικό σχόλιο», λέει ο εκπρόσωπος τύπου του «Κινήματος Αλλαγής» Παύλος Χρηστίδης, που τάσσεται στο πλευρό της influencer, με αφορμή το θόρυβο που ξέσπασε για το βίντεο και τις φωτογραφίες που διέρρευσαν από προσωπικές της στιγμές.

Για την «Υπόθεση J. Touni», λοιπόν, μίλησε δημόσια ο Χρηστίδης υπερασπιζόμενος όλα αυτά τα κορίτσια που βρίσκονται ή βρέθηκαν κάποτε στη θέση του μοντέλου:

«Είδα το βίντεο. Η Ιωάννα Τούνη είναι όλα τα κορίτσια που έχουν έρθει κλαίγοντας να μας πουν ότι έχουν πρόβλημα. Ότι ο πρώην τις εκβιάζει ή ότι, ακόμα χειρότερα, είδαν τις φωτογραφίες τους να περιφέρονται σε ένα κινητό από χέρι σε χέρι. Η Ιωάννα Τούνη και όλες οι Ιωάννες, οι κοπέλες του κόσμου αυτού, έχουν κάθε δικαίωμα να είναι όμορφες, να κάνουν σεξ με όποιον ή όποια θέλουν και να αποθανατίζουν με τους συντρόφους τους τις προσωπικές τους στιγμές. Η σεξουαλικότητα είναι χαρά και το όσα κάποιοι φορτώνουν σε κάθε κοπέλα που τολμά να είναι όμορφη και να απολαμβάνει το σεξ, δεν δείχνει τίποτα άλλο παρά παρέμβαση στη ζωή της. Το να κατηγορείς κάποια ή κάποιον ότι είναι πολύ δραστήρια ερωτικά δεν θα έπρεπε καν να αποτελεί προσβλητικό σχόλιο».

«Δείχνει το δρόμο σε κάθε κορίτσι που βασανίζεται»

«Μπράβο στην Ιωάννα , την οποία δεν γνωρίζω, αλλά ξέρω ότι θέλει τεράστια δύναμη να βγεις να μιλήσεις για κάτι τέτοιο. Μπράβο γιατί δείχνει το δρόμο σε κάθε κορίτσι που βασανίζεται, εκβιάζεται, και μένει σε μια ένοχη σιωπή εγκλωβισμένη σε στερεότυπα που είναι ψεύτικα», υποστηρίζει ο Παύλος Χρηστίδης, που όπως λέει στη στήλη, έβλεπε την Ιωάννα στο My style rocks.

«Κυνηγήστε όποιον δεν σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα, τα ατομικά σας δικαιώματα»

«Βγείτε θαρραλέα μπροστά και πιστέψτε στον εαυτό σας. Μην μασάτε. Πιστέψτε ότι η ζωή είναι όμορφη, τα χάδια και το σεξ είναι απολαυστικά και δεν έχετε κανένα λόγο να ντραπείτε γι’ αυτά. Και να είστε αυστηρές και αυστηροί. Κυνηγήστε όποιον δεν σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα, τα ατομικά σας δικαιώματα: Νομικά, δημόσια, με κάθε τρόπο. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιεύει προσωπικές σας στιγμές χωρίς την άδειά σας. Είναι απαραίτητο να δούμε και αυτό το νομικό πλαίσιο ξανά», συμπληρώνει ο ίδιος, ανοίγοντας το κεφάλαιο «νομοθεσία» για τα «συγκεκριμένα εγκλήματα, προσβολής της προσωπικότητας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ