13-8-2020

Ο λόγος του casual look της Όλγας Κεφαλογιάννη στη γιορτή της είναι σημαντικός

Η Όλγα Κεφαλογιάννη που γιόρταζε το Σάββατο την ονομαστική της εορτή, αντί να φορέσει τουαλέτα, φόρεσε t-shirt! Όχι οποιοδήποτε όμως, αλλά κάποιο… για καλό σκοπό.

«Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Together We Create, 8 γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες δημιούργησαν μία σειρά συλλεκτικών Τ-Shirts για να ενισχύσουν τους σκοπούς της Ένωσης ‘Μαζί για το Παιδί’. Με την ευγενική χορηγία της εταιρείας kalogirou. Με μεγάλη χαρά διάλεξα την δημιουργία του Κωνσταντίνου Κακανιά», λέει η Όλγα Κεφαλογιάννη που πόζαρε στο Instagram με το μακό τους μπλουζάκι.

«Ο Πολιτισμός και οι Τέχνες, ήταν πάντα υποστηρικτικές σε κάθε ευγενική πρωτοβουλία της κοινωνίας των πολιτών. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις, θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση οικογενειών που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της πανδημίας στη χώρα μας. Ας βοηθήσουμε όλοι. Γιατί τα παιδιά είναι πολύτιμα. Είναι η χαρά της ζωής μας και η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο», συμπλήρωσε η Όλγα, που ενώ δεν έχει γίνει μαμά ακόμη, εντούτοις έχει μεγάλες ευαισθησίες σε θέματα παιδιών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ