Το twitter έσυρε «τα εξ αμάξης» στον Καρανίκα για την ειρωνεία του στην Αρβελέρ

Must Read

Η επίθεση του Νίκου Καρανίκα στην Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ για την αντίδρασή της στην απόφαση μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, προκάλεσε τη μήνη της… twitterοκοινότητας, η οποία φρόντισε να του απαντήσει δεόντως!

Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα είχε ειρωνευτεί την Ελληνίδα ιστορικό, η οποία συγκλονισμένη είχε σχολιάσει για την Αγία Σοφία: «Σήμερα έγινε η πραγματική άλωση της Πόλης… Αν ακούσω ότι τα ψηφιδωτά έχουν δακρύσει δεν θα εκπλαγώ…».

Ο Νίκος Καρανίκας ακολούθως έγραψε στο twitter, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου: «Δάκρυσα με την Αρβελέρ που δάκρυσε με την δεύτερη άλωση της Αγίας Σοφίας. Ευτυχώς που είναι πολυσπούδαστη και λέει καμιά εξυπνάδα για να συγκινήσει τους δεξιούς εθνικιστές ανιστόρητους της ΝΔ».

Οι αντιδράσεις που ξεσηκώθηκαν άμεσα στο twitter ήταν τύπου: «Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς…όταν η αμορφωσιά και η τεμπελιά και η ρεμπελοσυνη κρίνει την πρώτη πρύτανη της Σορβόννης Αρβελέρ», αλλά και «Ο κύριος Καρανίκας μπορεί να φάνηκε λίγο αυστηρός με την κυρία Αρβελέρ γιατί έπαθε ζημιά ο άνθρωπος. Πριν λίγες μέρες σταμάτησε η Ελένη (σ.σ. Μενεγάκη) από την τηλεόραση!!!!!!! Σεβαστείτε το πρόβλημα του ανδρός. Αρβελέρ κ υψηλά νοήματα. Να βλέπει αυτός Μενεγάκη να φτιάχνεται να πληρώνω εγώ. Τσόκαρο!!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This