Ροζ σκάνδαλο στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω μελαχρινής περιπέτειας πρώην υπουργού

Must Read

Σπουδαίος και άλλοτε τρανός υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, από αυτούς που χαρακτηρίζουμε «πρωτοκλασάτους», έδωσε τέλος στον γάμο του και ερωτεύτηκε νεαρή πολιτεύτρια, ορμώμενη από περιοχή της νότιας Ιταλίας. Μάλιστα η μελαχρινή αγαπημένη του πρώην υπουργού, ήταν κάποτε υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Η σχέση τους, που μετρά περίπου έναν χρόνο, γεννήθηκε μέσα στα όργανα του κόμματος κυρίως την εποχή που ήταν σε εξέλιξη οι προεκλογικές και άλλες διαδικασίες για τις πολλαπλές εκλογές του 2019. Οι δυο τους κατάγονται, χωρίς να έχουν γεννηθεί εκεί, από όμορους νομούς.

Ο πρώην υπουργός, γνωστός για τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα και του στιλ του, είχε πολύχρονο γάμο με αλλοδαπή σύζυγο, που έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της μόλις έμαθε τον έρωτά του για τη νεαρή μελαχρινή.

Όμως, το «πεπρωμένο φυγείν αδύνατον» και έτσι ο χρόνος έκανε -και κάνει- τη δουλειά του σχεδόν αθόρυβα. Φυσικά, όλοι στο παρασκήνιο γνωρίζουν και συζητούν για το νέο πολύκροτο ειδύλλιο, που τίναξε στον αέρα μια οικογένεια με παιδιά, αλλά ο «πρωτοκλασάτος» νυν βουλευτής ζει… στον παράδεισο.

Εκείνη μάλιστα αφήνει… διαδικτυακά του στίγματα  στη σελίδα της στα social media (φιγουράρει η φωτογραφία του), όπου, εάν παρακολουθήσει κανείς τον τρόπο συμπεριφοράς της αλλά και εκφοράς του λόγου της, θα διαπιστώσει πολύ μεγάλες ομοιότητες με αυτές του μεγαλοστελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο που ο συγκεκριμένος πολιτικός –στενός φίλος του Αλέξη Τσίπρα– δεν είχε δείξει δείγματα συμπάθειας προς τις μελαχρινές. Αντιθέτως, όλοι είχαμε ακούσει κάποτε από τον ίδιο, μάλιστα από του βήματος της Βουλής, να τονίζει τον θαυμασμό του για τις ξανθιές και μάλιστα τις ξανθιές-φωτιά! Φαίνεται όμως ότι τελικώς αυτή τη φωτιά τη βρήκε στη νεαρή πολιτεύτρια με τα «σπαστά» ελληνικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This