Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Δείτε Live: Χαμός στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για Παπαγγελόπουλο!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Βουλή η -πολύ θερμή- συζήτηση στην Ολομέλεια για το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής σχετικά με τη διερεύνηση αδικημάτων που τυχόν έχουν τελεσθεί από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο στην υπόθεση Novartis και τυχόν συμμετοχή του στο παραδικαστικό.

Η Ολομέλεια καλείται να «λάβει απόφαση, με μυστική ψηφοφορία, επί της προτάσεως της Επιτροπής και χωριστά για κάθε καταγγελλόμενη πράξη ή παράλειψη, για την οποία ζητείται άσκηση δίωξης, όπως αυτές καθορίζονται και εξειδικεύονται στο πόρισμά της, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 86 του Συντάγματος (ιδίως της παρ. 3), 153 επ. του Κανονισμού της Βουλής (ιδίως των παρ. 2 και 3 του άρθρου 157) και του ν. 3126/2003 «Ποινική Ευθύνη των Υπουργών» (ιδίως των παρ. 1, 2 και 3 του άρθρου 6), όπως ισχύουν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ειδική ημερήσια διάταξη.

Δείτε ακόμα: Εικόνες ντροπής και εμφυλίου στη βουλή την ώρα που οι Τούρκοι είναι προ των πυλών!

Εν τω μεταξύ, το ΚΚΕ ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία επί του πορίσματος της προανακριτικής επιτροπής για τον Δ. Παπαγγελόπουλο.

.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ