Αμερικανός Γερουσιαστής βγάζει στη σέντρα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα «διαφιλονικούμενα ύδατα»

Must Read

Για μια ακόμη φορά ο Γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ πήρε σαφή και ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ελλάδας και των δικαίων της και καταφέρθηκε εναντίον του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το οποίο μετά την προκλητική NAVTEX της Τουρκίας για έρευνες σε περιοχές της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, χαρακτήρισε «διαφιλονικούμενα» τα νερά της περιοχής.

Σε ανάρτησή του ο Αμερικανός Γερουσιαστής τόνισε ότι αυτά τα ύδατα είναι ελληνικά και πως θα πρέπει επιτέλους οι ΗΠΑ να αναγνωρίσουν πως μόνο η Τουρκία είναι υπεύθυνη για την ένταση σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο.

«Ας είμαστε ξεκάθαροι – η μόνη χώρα που ‘αμφισβητεί’ αυτά τα νερά είναι η Τουρκία. Αυτά τα ύδατα ανήκουν στην Ελλάδα και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ πρέπει να αναγνωρίσει κατηγορηματικά και δημόσια ότι μόνο η Τουρκία είναι υπεύθυνη για την ένταση στην περιοχή», έγραψε ο Μενέντεζ στο twitter.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This