Δουλεύουν καλά τα «γρανάζια»: Από την Αθήνα στη Θράκη ο Πρέσβης της Τουρκίας!

Must Read

Ενώ ο Ταγίπ Ερντογάν προσευχόταν στην Αγία Σοφία, ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Μπουράκ Οζουγκέργκιν κατευθυνόταν προς την Θράκη. Η κίνηση αυτή καλύφθηκε από ιδιαίτερη μυστικότητα, κάτι που την καθιστά ύποπτη, δεδομένου ότι οι προσπάθειες για άσκηση επιρροής στην μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής είναι συνεχείς.

Αναμένεται ότι ο Τούρκος πρέσβης θα εμφανισθεί δίπλα σε κάποιον από τους ψευτομουφτήδες που θέλει να επιβάλει το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και ενδεχομένως θα προσευχηθεί και αυτός σε κάποιο από τα τζαμιά της περιοχής, δημιουργώντας μια αίσθηση συνέχειας με τα τεκταινόμενα στην Κωνσταντινούπολη.

Οι μηχανισμοί του προξενείου και των τουρκικών υπηρεσιών έχουν κινητοποιηθεί με στόχο να δείξουν ότι η μειονότητα ακολουθεί τον Τούρκο διπλωμάτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This