ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί δεν ψηφίζουμε τον Αθανασίου για Αντιπρόεδρο της Βουλής

Must Read

Η απονομή χάριτος σε καταδικασμένο έμπορο ναρκωτικών «έκαψε» την συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του Μπάμπη Αθανασίου ως αντιπροέδρου της Βουλής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει τον πρόεδρο της Βουλής και όλους τους άλλους αντιπροέδρους που θα προτείνει η ΝΔ αλλά όχι τον Μπ. Αθανασίου επειδή είχε δώσει χάρη σε καταδικασμένο για εμπόριο ναρκωτικών όταν ήταν υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Σαμαρά.
«Θα ψηφίσουμε αύριο για Πρόεδρο της Βουλής τον προτεινόμενο από το πλειοψηφούν κόμμα, πόσο μάλλον όταν δεν έχουμε κάποια επιφύλαξη επί προσωπικού.

To ίδιο θα πράξουμε και για όσους άλλους αντιπροέδρους δεν έχουμε επιφύλαξη επί προσωπικού» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας δείχνοντας το στίγμα των προθέσεών του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν πρόκειται να λέμε όχι σε όλα, μόνο και μόνο επειδή είμαστε αντιπολίτευση» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την αντιπολίτευση που θα ασκήσει ο Αλ. Τσίπρας είπε στους βουλευτές του ότι «θα είμαστε εδώ, όχι για να κάνουμε αντιπολίτευση με φωνές και με ξόρκια. Αλλά για να κάνουμε δυναμική και αποτελεσματική αντιπολίτευση. Και δυναμική αντιπολίτευση είναι η τεκμηριωμένη αντιπολίτευση. Δεν έχει σημασία ο τόνος και το ύψος της φωνής σου, σημασία έχει το τι θα πεις και πόσο τεκμηριωμένο είναι αυτό που θα πεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This