Το βιογραφικό της Σοφίας Νικολάου θέλει να «ξεψαχνίσει» ο ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει για τα καλά η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, καθώς μάλιστα και η ίδια δίνει συνέχεια αφορμές, πότε με το περιβόητο ταξίδι στην Κω, που έχει ενοχλήσει ακόμη και το εσωτερικό της Ν.Δ., πότε με την πρόσφατη παραγγελία μασκών από εταιρία… αμορτισέρ στην οποία προέβη.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, πάντως, επιμένει να ερευνά εξονυχιστικά τη γενική γραμματέα, αφήνοντας τώρα βαρύτατες αιχμές για το βιογραφικό της.

Ειδικότερα, 19 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν το αντίγραφο του τίτλου σπουδών από γαλλικό πανεπιστήμιο της Σοφίας Νικολάου, με αίτημα κατάθεσης εγγράφων που υπέβαλαν στους συναρμόδιους υπουργούς. Οι βουλευτές υποστηρίζουν πως στο επίσημο βιογραφικό της, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η αναφορά στις εν λόγω σπουδές είναι «εξαιρετικά διφορούμενες, ασαφείς και αόριστες» και «δεν προκύπτει σαφώς ούτε η διάρκεια των σπουδών της ούτε αν αυτή απέκτησε τελικά κάποιον τίτλο σπουδών από το αναφερόμενο γαλλικό πανεπιστήμιο».

Την ίδια ώρα, η Κουμουνδούρου επανέρχεται στο ταξίδι στην Κω. Συγκεκριμένα, 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτησή τους που κατατέθηκε προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ζητούν απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από την απόφαση της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής να επισκεφτεί το νησί από 6 έως 15 Αυγούστου μαζί με τέσσερις συνοδούς ασφαλείας. Οι βουλευτές σημειώνουν, μεταξύ άλλων, πως η χρηστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος προϋποθέτει όρους διαφάνειας και ελέγχου των πράξεων και αποφάσεων των δημόσιων υπολόγων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This