Σε όλη την Ελλάδα τα στελέχη της ΝΔ ενόψει ΔΕΘ και εσωκομματικών εκλογών

Must Read

Σε ρυθμούς ΔΕΘ αρχίζουν να κινούνται στη Νέα Δημοκρατία με ορόσημο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Οι τηλεδιασκέψεις συνεχίζονται στην Πειραιώς με αμείωτη ένταση και στόχο τη διασύνδεση της κυβέρνησης με την κοινωνία, ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζονται τα κλιμάκια επισκέψεων «γαλάζιων» στελεχών σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον κομματικό σχεδιασμό, η φετινή «εξόρμηση» ξεφεύγει από τα καθιερωμένα εθιμοτυπικά όρια και επεκτείνεται στους νομούς ολόκληρης της χώρας, με κορύφωση τη Μακεδονία και τη Θράκη. Βουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, μέλη της ΟΝΝΕΔ και στελέχη του κόμματος θα προχωρήσουν σε σειρά επισκέψεων σε επιχειρήσεις, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παραγωγικούς φορείς και αγροτικούς συνεταιρισμούς. Επιμένοντας να δίνεται έμφαση στην ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας και ειδικότερα των ακριτικών περιοχών της χώρας, οι επισκέψεις θα επικεντρωθούν φέτος σε παραγωγικές μονάδες με αναπτυξιακό πρόσημο.

Επιδίωξη των επισκέψεων αυτών είναι να αναδειχθούν οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες που εφαρμόζονται, καθώς και οι νέες προκλήσεις που δημιουργούνται στη μετά τον κορωνοϊό εποχή. Η στρατηγική του κόμματος επικεντρώνεται στη διαρκή παρουσία των πολιτικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και στη μεταφορά των επισημάνσεών τους και των προτάσεών τους προς την κυβέρνηση.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά κομματικές πηγές, η περσινή επιτυχημένη οργάνωση των αντίστοιχων περιοδειών ανά την επικράτεια ανοίγει τον δρόμο και για φέτος, με συντονιστή της διαδικασίας και πάλι τον Γιώργο Στεργίου, γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Πάντως, η πανδημία θα βάλει και εδώ τη σφραγίδα της, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, τα κλιμάκια φέτος θα είναι ολιγομελή και οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται με την τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Η πανδημία, από την άλλη, έχει πάει πίσω χρονικά τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων κομματικών οργάνων σε ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) και ΔΗΜΤΟ (Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις), με φόντο το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας τον προσεχή Δεκέμβριο. Με τα τωρινά δεδομένα η διαδικασία αναμένεται να λάβει χώρα γύρω στον Οκτώβριο και μία από τις σκέψεις που υπάρχουν είναι να διεξαχθεί ηλεκτρονικά. Και αυτό τόσο για λόγους προστασίας της υγείας όσο και για να υπάρχει μεγαλύτερη ταχύτητα και διαφάνεια. Ολα πάντως θα εξαρτηθούν από την πορεία του ιού, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, όπως λένε στην Πειραιώς, είναι η ύψιστη προτεραιότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This