Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Αντιπολίτευση για επιτροπή Πισσαρίδη: Εφιαλτικό σχέδιο, μνημονιακά μέτρα και επιδείνωση του Ασφαλιστικού!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

«Βαθιά συντηρητική επιλογή» συνιστούν, σύμφωνα με το ΚΙΝ.ΑΛ., οι κατευθύνσεις της επιτροπής Πισσαρίδη.

«Βλέπει την οικονομία μόνο από τη σκοπιά των ισχυρών, μιλά μόνο για τις μεγάλες επιχειρήσεις και τα στελέχη τους, ενώ απουσιάζουν οι πολιτικές για τους πολλούς, τους μικρομεσαίους, τα ασθενέστερα στρώματα, το κοινωνικό κράτος» σχολιάζει η Χαρ. Τρικούπη, η οποία προβλέπει επιδείνωση του Ασφαλιστικού και διεύρυνση των ανισοτήτων.

Για σχέδιο που περιλαμβάνει «νέα ευελιξία στην αγορά εργασίας, νέα επίθεση στα ασφαλιστικά δικαιώματα, νέα προνόμια στο κεφάλαιο» κάνει λόγο το ΚΚΕ.

«Η επιτροπή Πισσαρίδη δεν ξέχασε, δυστυχώς, τη νεοφιλελεύθερη ιδεοληψία της, εισηγούμενη τη δημιουργία προγραμμάτων κατάρτισης για την ενσωμάτωση παράνομων μεταναστών στην αγορά εργασίας» υπογραμμίζει η Ελληνική Λύση, προειδοποιώντας ότι θα πολεμήσει «με κάθε τρόπο αυτό το εφιαλτικό σχέδιο, που ευνοεί το υπερεθνικό κεφάλαιο αλλά καταστρέφει την ήδη ισοπεδωμένη ελληνική κοινωνία».

«Η κυβέρνηση επιστρατεύει βάρβαρα μνημονιακά μέτρα πριν καν ξεκινήσει επίσημα το 5ο της Μνημόνιο, στη βάση των περιβόητων αλλά και ανύπαρκτων προς το παρόν 32 δισ. του Ταμείου Ανάκαμψης» τονίζει το ΜέΡΑ25.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ