Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Προειδοποιήσεις στην Κυβέρνηση: «Το φιλότιμο του Έλληνα μπορεί να είναι απεριόριστο, η υπομονή του όμως σύντομα εξαντλείται»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σκληρή απάντηση στον πρωθυπουργό σε όσα είπε περί «φιλότιμου» έδωσε η Ελληνική Λύση, τονίζοντας σε αιχμηρό τόνο ότι το να «πλασάρεις» το αναμφισβήτητο φιλότιμο του Έλληνα ως «εθνικό εμβόλιο» είναι παραδοχή της κυβερνητικής αποτυχίας στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η κυβέρνηση κατηγορείται από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου ότι επικαλείται σήμερα το «φιλότιμο του Έλληνα» που έκλεισαν σπίτι επί τρεις μήνες για να «τον σώσουν» και τώρα που έχασαν τον έλεγχο από δικά τους λάθη ετοιμάζονται να μετακυλίσουν την ευθύνη στο «εσχάτως χαμένο φιλότιμο του Έλληνα».

«Δυστυχώς γι’ αυτούς, το φιλότιμο του Έλληνα μπορεί να είναι απεριόριστο, η υπομονή του όμως σύντομα εξαντλείται» καταλήγει σκωπτικά η ανακοίνωση.

Εξίσου σκωπτικά σε άλλη ανακοίνωση σχετικά με την επανεμφάνιση των Τσιόδρα – Χαρδαλιά είχε τονιστεί ότι το συμπέρασμα της επανεμφάνισής τους ήταν ότι η κυβέρνηση δεν φταίει ποτέ για την έξαρση της πανδημίας, διότι πράττει κατόπιν των εισηγήσεων της επιστημονικής επιτροπής, η οποία επιστημονική επιτροπή δεν φταίει, διότι εισηγείται όσα υποστηρίζει η διεθνής επιστημονική κοινότητα.

Την κατηγορία ότι καλλιέργησε τον εφησυχασμό απηύθυνε στην κυβέρνηση η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά, εντείνοντας την κριτική της και στοχοποιώντας τον πρωθυπουργό προσωπικά, στον οποίο καταλόγισε ότι προχώρησε χωρίς σχέδιο, άνοιξε τα πάντα χωρίς ελέγχους  μέτρα προστασίας, ενώ και με τις αντιφατικές αποφάσεις του δημιούργησε σύγχυση. «Οι υπουργοί και τα στελέχη σας έδωσαν επανειλημμένα το κακό παράδειγμα» τόνισε η κυρία Γεννηματά και συμπλήρωσε ότι με τον τρόπο αυτόν ο πρωθυπουργούς έπληξε την αξιοπιστία της κυβέρνησής του.

Πηγή φωτογραφίας: philotimo.org

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ