«Πιστός» στο «σύγχρονο και ευρωπαϊκό» πρόγραμμα του Πισσαρίδη ο Χατζηδάκης

Must Read

Θέλει να κρυφτεί ο Κωστής Χατζηδάκης, αλλά οι μνημονιακές καταβολές του δεν τον αφήνουν.

Κληθείς να σχολιάσει την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για τις προτάσεις της «επιτροπής Πισσαρίδη», ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ισχυρίστηκε ότι σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν μνημόνιο, όπως υποστηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σπεύδοντας να προσθέσει με το γνωστό (δολοφονικά) μειλίχιο ύφος του ότι αδυνατεί να κατανοήσει την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης, «πρόκειται για ένα πρόγραμμα σύγχρονο και ευρωπαϊκό», που περιλαμβάνει αυτονόητες διαρθρωτικές αλλαγές, όπως η πάταξη της γραφειοκρατίας, η μείωση της φορολογίας και άλλα. «Άλλωστε», τόνισε ο υπουργός αναφερθείς στον νεοφιλελεύθερο νομπελίστα Χριστόφορο Πισσαρίδη, «επικεφαλής του προγράμματος είναι ένας καταξιωμένος επιστήμονας που έχει τιμηθεί με το βραβείο Νόμπελ Οικονομίας».

Ο κ. Χατζηδάκης ανακοίνωσε ότι έχουν προγραμματιστεί περίπου 1.000 κατεδαφίσεις αυθαιρέτων μέχρι το τέλος του έτους, ενώ σχεδιάζεται μια σειρά από πολεοδομικές παρεμβάσεις. Μεταξύ άλλων, όπως είπε, θα εκπονηθεί νέο πολεοδομικό σχέδιο στο Μάτι, με ευαισθησία για τους κατοίκους, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να παραμείνουν οικήματα πάνω σε ρέματα ή σε σημεία που κλείνουν τις οδικές αρτηρίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This