Η Γερμανία αρνείται την έκτακτη σύγκληση των υπουργών εξωτερικών που ζήτησε η Ελλάδα!

Must Read

UPDATE: Eν τέλει η σύνοδος συνεκλήθει μετά την παρέμβαση-απαίτηση του κύπριου υπουργού εξωτερικών

** Συνεδριάζει εκτάκτως το μεσημέρι της Παρασκευής, 14.08.2020, το Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ με τα ελληνοτουρκικά στην ατζέντα. Την είδηση έκανε γνωστή ο Κύπριος ΥΠΕΞ Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Είναι πλέον πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει με τη Γερμανία, η οποία δεν κρατά ούτε τα προσχήματα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού Open πριν από λίγο, η Γερμανία αρνήθηκε την σύγκληση του συμβουλίου υπουργών εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις, που ζήτησε η Ελλάδα!

Είχε προηγηθεί η αδιανόητη ενέργεια με τον αναπληρωτή υπουργού άμυνας της Γερμανίας να κατηγορεί την Ελλάδα για παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών, υιοθετώντας πλήρως τις τουρκικές θέσεις.

Ήρθε η στιγμή να αναρωτηθούμε σοβαρά για τις συμμαχίες μας και τις σκοπιμότητες τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This