Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Κεραυνοί Πολύδωρα για Τούρκους και Γερμανούς: «Τουρκικός στρατός δεν νίκησε τον Ελληνικό ποτέ»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Βύρων Γ. Πολύδωρας έστειλε ηχηρό μήνυμα προς τους Ευρωπαίους εταίρους και Ατλαντικούς συμμάχους μας, αλλά και στην Τουρκία, με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα (και όχι μόνο), στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

«Άμα μας αφήσετε μόνους, δεν μιλάω για συμβατικές υποχρεώσεις μόνον, αναλογισθείτε ότι αυτομειώνεσθε τραγικά και αθεράπευτα. Όσο για εμάς, εμείς θα πράξουμε το καθήκον μας. Όπως πάντα», αναφέρει αρχικά ο κ.Πολύδωρας απευθυνόμενος στους συμμάχους της Ελλάδας που έχουν εξαφανιστεί.

Και συνεχίζει με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο: «Διαβάστε λίγη ιστορία: Από τον Μαραθώνα, τις Θερμοπύλες, τη Σαλαμίνα, μέχρι τους Βαλκανικούς πολέμους και τον πόλεμο του 1940-45 κατά του Φασισμού και Ναζισμού. Όσο για τους Τούρκους θυμίζουμε πως Τουρκικός στρατός δεν νίκησε τον Ελληνικό στρατό ποτέ. Οι Τσέτες και οι άτακτοι έσφαζαν αμάχους Έλληνες. Αυτό ήταν το φυλετικό-Ουννικό modus operandi τους».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ