Η Κεραμέως βγήκε στην Τσιμτσιλή για να διαφημίσει τα παγουρίνο και έχασε τα λόγια της στην ερώτηση για τη μάσκα (video)

Must Read

Την εκπομπή «Happy Day» με παρουσιάστρια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, επέλεξε η υπουργός Παιδείας για να εμφανιστεί και να μιλήσει για τα περιβόητα παγουρίνο που είναι δωρεά του  του ιδρύματος Λασκαρίδη.

Η Νίκη Κεραμέως, επισκέφθηκε το το 10ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της περιοδείας της και με την ευκαιρία εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση προκειμένου για να μιλήσει για την εφαρμογή των μέτρων στα σχολεία αλλά και να υπενθυμίσει πόσο σημαντική πρωτοβουλία ήταν η διανομή των παγουρίνο. 

Στην ερώτηση βέβαια της Τσιμτσιλή για το εάν οι μάσκες που θα δοθούν στα παιδιά θα είναι σαν την χειρουργική που φορούσε η ίδια, η υπουργός αισθάνθηκε λίγο άβολα και έχασε τα λόγια της: «Όχι, δεν είναι αυτή η μάσκα που φοράω εγώ αυτή τη στιγμή… Εγώ… ναι… εγώ φοράω φοράω μια μάσκα αυτή τη στιγμή που.. σωστά ναι» απάντησε η υπουργός και έσπευσε να μιλήσει για τον διπλό στόχο των παγουριών που εκτός από την προστασία για μετάδοση του ιού από τις βρύσες, έχει και περιβαλλοντολογικό σκοπό. Λιγότερα πλαστικά μπουκάλια ανέφερε με στόμφο η κ. Κεραμέως αλλά δεν πρόσθεσε κάτι για τις χειρουργικές μάσκες που δεν ανακυκλώνονται.

Ακολούθησε προμοτάρισμα των παγουρίνο από «ειδικό υλικό» το οποίο δεν ανέφερε ποτέ ποιο είναι, ενώ έδωσε έμφαση στο ότι αυτό το «υλικό» επιτρέπει στα παιδιά να ζωγραφίσουν επάνω με μαρκαδόρο και να κολλήσουν αυτοκόλλητα. Τέλος, αναφορά έγινε και για τον «ειδικό γάτζο» που δεν επιτρέπει στο καπάκι να πέσει για την προστασία του παιδιού.

https://www.youtube.com/watch?v=0avxz7mtBTE

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This