Άδωνις για ενδεχόμενο lockdown: «Η ζημιά στην οικονομία θα ήταν πολύ μεγάλη» (video)

Must Read

Είναι σημαντικό να αποφύγουμε ένα νέο lockdown, πρέπει να τηρούμε όλα τα μέτρα, είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε ότι ένα ενδεχόμενο νέο lockdown θα προκαλούσε πολύ μεγάλη ζημιά στην οικονομία.

«Αν φτάναμε σε νέο lockdown η ζημιά στην οικονομία θα ήταν πολύ μεγάλη. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε ένα νέο lockdown, κάνω έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα», τόνισε ο κ.Γεωργιάδης στον ANT1.

Και πρόσθεσε: «Αυτή η κρίση θα έχει τον χαρακτήρα μαραθωνίου. Η αντιμετώπιση της πανδημίας είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα για το κράτος, το οποίο για το δεδομένα αυτής της πανδημίας έχει κάνει θαύματα, όπως δείχνουν τα στοιχεία για την πανδημία στην χώρα».

https://youtu.be/99-Qy1o8OAc

Για το θέμα με τις μεγάλες μάσκες στα σχολεία ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «δύσκολο εγχείρημα να μοιραστούν 1,5 εκατομμύριο μάσκες», χαρακτηρίζοντας ως «αστοχία» το λάθος που έγινε στο μέγεθος των μασκών, ωστόσο, όπως είπε τώρα η αστοχία διορθώνεται.

Για την απλήρωτη υπερωρία των εργαζόμενων που μπαίνουν σε καραντίνα ο κ. Γεωργιάδης μάλλον δεν μας τα είπε καλά, τονίζοντας ότι «όταν κάποιος μπαίνει σε καραντίνα η επιχείρηση έχει κάποιο κόστος το οποίο κάπως πρέπει να καλυφθεί… Στόχος της κυβέρνησης είναι να διασωθούν οι θέσεις εργασίας». Χωρίς δική του υπαιτιότητα δηλαδή, ο εργαζόμενος να… βάλει πλάτη…

Για το Ελληνικό είπε πως η σημερινή είναι «κρίσιμη ημέρα», καθώς «θα δημοσιοποιηθεί η απόφαση για την προσφυγή της Hard Rock». Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης «αν η απόφαση είναι παρόμοια με την προηγούμενη το έργο θα ξεκινήσει άμεσα» και υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει κανένα επικοινωνιακό σόου στο Ελληνικό».

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση που έβγαλε ο Αλέκος Φλαμπουράρης στην οποία αναφέρεται ότι έχουν γκρεμιστεί 5 κτίρια ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου θα έχουν γκρεμιστεί 940 κτίρια καθώς αυτό είναι προϋπόθεση για να ξεκινήσει το έργο», ενώ πρόσθεσε ότι «έχουν ξεκινήσει τα προπαρασκευαστικά έργα όσο περιμέναμε την απόφαση του ΣτΕ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This