Ο Άδωνις ξεφτιλίζει Υπουργούς και Μητσοτάκη: «Δώσαμε άρον-άρον μάσκες επειδή φώναζε ο ΣΥΡΙΖΑ» (video)

Must Read

Σοβαρή άσκηση κυβερνητικής πολιτικής… Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης εξέθεσε ανεπανόρθωτα την Κυβέρνηση και τους αρμόδιους Υπουργούς για τον τρόπο με τον χαράζεται η πολιτική, με τα όσα είπε για τις μάσκες στα σχολεία.

Μιλώντας στο Βlue Sky σχολίασε, ότι η Κυβέρνηση αποφάσισε να… καλύψει τη φασαρία του ΣΥΡΙΖΑ που φώναζε για δωρεάν μάσκες και γι’ αυτό έγιναν λάθη: «Το κράτος αποφάσισε να καλύψει μία φασαρία του ΣΥΡΙΖΑ για τις δωρεάν μάσκες και αυτό έγινε γρήγορα και ό,τι γίνεται γρήγορα μπορεί να έχει και λάθη»!

Η παραδοχή αυτή του κ. Γεωργιάδη έχει ήδη προκαλέσει «δυσφορία» στους διαδρόμους του Μεγάρου Μαξίμου και ενόχληση στα Υπουργεία Παιδείας και Εσωτερικών. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι τόσο η Νίκη Κεραμέως, όσο και ο Τάκης Θεοδωρικάκος (είναι και ασθενής ο άνθρωπος) εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα ειπώθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός -μόλις περάσει η «μπόρα» του Ιανού και των σημερινών ανακοινώσεων για την πανδημία- είναι έτοιμος να «τραβήξει το αυτί» του λαλίστατου Υπουργού ώστε να προσέχει στο μέλλον αυτά που… απλόχερα ξεστομίζει!

Φυσικά αυτό το σχόλιο του κ. Γεωργιάδη, που έγινε και με πάσα φυσικότητα, δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει και την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. «Μάθαμε από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. και υπουργό κ. Γεωργιάδη που προσπάθησε να δικαιολογήσει το φιάσκο με τις μάσκες, ότι αποφάσισαν να τις μοιράσουν, όχι γιατί πιστεύουν ότι είναι ευθύνη της πολιτείας για τους μαθητές και τη δημόσια υγεία, αλλά για να γλιτώσουν την κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η κυβέρνηση επέλεξε να ανοίξει τα σχολεία με περισσότερους μαθητές ανά τμήμα, λιγότερους εκπαιδευτικούς και χωρίς τεστ, με αποτέλεσμα ήδη σχολεία να κλείνουν λόγω κρουσμάτων. Όμως χθες το βράδυ μάθαμε από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. και υπουργό κ. Γεωργιάδη που προσπάθησε να δικαιολογήσει το φιάσκο με τις μάσκες, ότι αποφάσισαν να τις μοιράσουν όχι γιατί πιστεύουν ότι είναι ευθύνη της πολιτείας για τους μαθητές και τη δημόσια υγεία, αλλά για να γλιτώσουν την κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Ν.Δ. επιλέγει να παίξει στα ζάρια τη δημόσια υγεία. Είναι επικίνδυνοι και πλέον το παραδέχονται και δημόσια και κυνικά», δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Αντωνά δείχνει τα πόδια της και πόσο σακατεύτηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor

H δημοσιογράφος και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βγήκε από το Survivor πριν από περίπου 10 ημέρες αφού έμεινε...

More Articles Like This