Η Έλλη Παπαγγελή απασφάλισε: «Υποκριτής ο Κουμουτσάκος, ανθέλληνας ο Λιάκος»!

Must Read

H Έλλη κάθε άλλο παρά… στάζει μέλι και με ένα διπλό χτύπημα κατακεραυνώνει τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης Γιώργο Κουμουτσάκο και τον καθηγητή Νεότερης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Αντώνη Λιάκο, οι οποίοι τα τελευταία εικοσιτετράωρα έστρεψαν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, για διαφορετικό λόγο ο καθένας τους.

Το γνωστό μοντέλο που έχει διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία, με διαδοχικές αναρτήσεις του στο Facebook πήρε θέση για φλέγοντα ζητήματα και… δεν μάσησε τα λόγια του!

H Παπαγγελή κατηγορεί τον Γιώργο Κουμουτσάκο (με τον συνδυασμό του οποίου στην Αττική ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο παρελθόν) για υποκρισία αναφορικά με το tweet-«κωλοτούμπα», μετά τη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, στην οποία το στέλεχος της κυβέρνησης λάμβανε τη Θεία Κοινωνία.

Το εν λόγω στιγμιότυπο προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στο εσωτερικό της κυβέρνησης, μια και ξέφευγε από τη γραμμή των επιστημόνων και των ειδικών περί μετάδοσης του κορωνοϊού και από τη Θεία Κοινωνία. Μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας, ο Κουμουτσάκος έσπευσε να «τιτιβίσει» τα εξής: «Λυπάμαι που μια αυθόρμητη, ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς, δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας».

Αυτή η «δήλωση μετάνοιας» του Κουμουτσάκου ήταν που εξόργισε την Παπαγγελή: «Η κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες κάνει ό,τι μπορεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας και εμείς με τη σειρά μας υπακούμε σε πρωτόγνωρα μέτρα, για να προστατεύσουμε την υγεία όλων μας. Στο ευαίσθητο θέμα της πίστης όλοι έχουμε κάνει υποχωρήσεις, όπως συμβουλεύουν οι επιστήμονες. Όλοι είμαστε χριστιανοί και όλοι θα θέλαμε να κοινωνήσουμε, γι’ αυτό και από τους πολιτικούς περιμέναμε σοβαρότερη στάση. Όχι να κάνουν επίδειξη και εκμετάλλευση πίστης για τα μάτια του κόσμου, μπρος πίσω, και γενικώς παιχνίδι με τόσο ευαίσθητα θέματα. Γιατί, εάν ήταν θέμα ειλικρινούς πίστης και όχι πολιτικής, δεν θα ακολουθούσε το εν λόγω tweet “συμμαζέματος”», έγραψε χαρακτηριστικά το… οξύθυμο μοντέλο.

Τον είχε καθηγητή στο πανεπιστήμιο

Το δεύτερο «χτύπημά» της ήρθε κατά του καθηγητή Αντώνη Λιάκου, κατηγορώντας τον ως «ανθέλληνα», αναφορικά με την «εμπρηστική» ανάρτηση που εκείνος είχε κάνει για τις φωτιές στη Μόρια. Να θυμίσουμε ότι ο καθηγητής είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Αν ήμουν 16-17 χρονών, είχα περάσει από χίλια μύρια κύματα για να φτάσω σε ευρωπαϊκή γη της επαγγελίας και βρισκόμουν στην κόλαση της Μόριας, κι εγώ φωτιά θα έβαζα. Να μην αφήσουμε ανυπεράσπιστους τους Αφγανούς νεαρούς πρόσφυγες. Να οργανώσουμε τη νομική τους υπεράσπιση. Να μην τους εγκαταλείψουμε στα χέρια του Χρυσοχοΐδη. Είναι και δημοκρατικό και ανθρωπιστικό καθήκον».

Η Παπαγγελή, που, σημειωτέον, είχε καθηγητή τον Λιάκο στο πανεπιστήμιο, δεν άφησε ασχολίαστα όσα εκείνος ξεστόμισε: «Τον κ. Αντώνη Λιάκο τον είχαμε καθηγητή στο πανεπιστήμιο, στην Ιστορία. Γνωρίζοντας, λοιπόν, τις απόψεις του από τότε, δεν εκπλήσσομαι καθόλου με αυτήν εδώ την άστοχη και ανθελληνική ανάρτηση!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This