Δημοσκόπηση: 6 στους 10 υπέρ των δαπανών για εξοπλισμούς και όχι στην επιστροφή των αναδρομικών!

Must Read

Αν μη τι άλλο εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα της πανελλαδικής δημοσκόπησης που διενήργησε (το διάστημα 21 έως 23 Σεπτεμβρίου) για τη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ η εταιρεία INTERVIEW.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας 6 στους 10 ερωτηθέντες (59%) προτιμούν να αυξηθούν οι εξοπλιστικές δαπάνες, παρά να δοθούν τα αναδρομικά στους συνταξιούχους (32%).

  • Ανικανοποίητοι δηλώνουν οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 53% από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, ενώ ένα 35% φαίνεται πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις τρέχουσες οικονομικές του υποχρεώσεις. Το 60% των ερωτηθέντων εκτιμά πως δεν ήταν χρήσιμα τα προγράμματα οικονομικής στήριξης που εφάρμοσε η Κυβέρνηση στην περίοδο της πανδημίας.

  • Την ίδια ώρα, ικανοποιημένο εμφανίζεται το 59% των ερωτηθέντων από τις ενέργειες της Κυβέρνησης απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, στην οποία πρέπει να «απαντήσουμε στρατιωτικά» σύμφωνα με το 36% των ερωτηθέντων, έναντι 63% που προκρίνει την διπλωματική οδό.

  • Ενδιαφέρον έχουν και τα ευρήματα για τους Υπουργούς, με τους ερωτηθέντες να χαρακτηρίζουν πετυχημένους στον τομέα τους, τον Άδωνι Γεωργιάδη με ποσοστό 14%, τον Χρήστο Σταϊκούρα (11%), τους κ.κ. Κικίλια και Θεοδωρικάκο με 7% και τους κ.κ. Παναγιωτόπουλο, Βορίδη και Πιερρακάκη με ποσοστό 6%,

Νίκη Κεραμέως (3%) και Γιάννης Βρούτσης (2%)… έφαγαν μαύρο.

  • Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 19,5 μονάδες διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ (39,5% έναντι 20%) και ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 7,5%.

Δείτε την παρουσίαση ολόκληρης της δημοσκόπησης στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου «ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ»:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This