Ράγισε η Βουλή από την ζεστή αγκαλιά του Αλέξη Τσίπρα στον Αντώνη Σαμαρά!

Must Read

Τρυφερές στιγμές πριν από λίγο στο ελληνικό κοινοβούλιο. Με φανερά ενωτική διάθεση ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε τα εύσημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του, η οποία πριν από λίγο χαρακτήρισε «ιστορική» την συμφωνία των Πρεσπών!

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα θύμισε μία ζέστη αγκαλιά που μέσα της χώρεσαν από τον Αντώνη Σαμαρά μέχρι τον Μάκη Βορίδη και κάθε βουλευτή που στηρίζει με την ψήφο εμπιστοσύνης του την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ποιος θυμάται πλέον τις κορώνες του Αντώνη Σαμαρά όπου έξω από πολυτελές ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος, φόραγε την προβιά του μακεδονομάχου; Ξεχάστηκαν, όπως είχαν ξεχαστεί και οι αντίστοιχες κραυγές του Αντώνη Σαμαρά το 1993, όταν πάλι φορά για την προβιά του μακεδονομάχου. Τότε βέβαια δεν ήταν στο προσκήνιο το σκάνδαλο Novartis, αλλά ήταν στα σπάργανα το σκάνδαλο Siemens.

Ο Αλέξης Τσίπρας πάντως φάνηκε να τα διαγράφει όλα αυτά. Τις κραυγές, τις περικεφαλαίες του Σαμαρά και της παρέας του που μετατράπηκαν σε φέσια, που δυστυχώς όμως θα τα φορέσει ο ελληνικός λαός, τις πυρήνες δηλώσεις του Μάκη Βορίδη και του Άδωνι Γεωργιάδη που δυστυχώς μετατράπηκαν σε σάλια υμνωδών στον σημερινό πρωθυπουργό.

Η προεκλογικώς «προδοτική» συμφωνία των Πρεσπών άλλωστε, είχε μετατραπεί σε «κορυφαία συμφωνία» καιρό πριν. Από τότε που η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την πλήρη συμφωνία όλων των βουλευτών που την στηρίζουν, όχι μόνο δεν έθεσε βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στην ΕΕ, αλλά αντίθετα πολέμησε λυσσαλέα για να πιέσει την Γαλλία να άρει το δικό της βέτο! Ο χαρακτηρισμός «ιστορική συμφωνία» όμως που καταγράφηκε σήμερα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη συμφωνία των Πρεσπών, αξίζει πραγματικά την αγκαλιά του Αλέξη Τσίπρα. Κρίμα που δεν είναι και ο Νίκος Κοτζιάς στην Βουλή για να αγκαλιάσει τρυφερά τον Θάνο Πλεύρη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This