«Πάγωσε» το πάνελ και το κόμμα ο βουλευτής Γιώργος Στύλιος

Must Read

Αποκαλύπτει ο κ. Μάξιμος

Αναταραχή προκάλεσε με την εμφάνιση του σήμερα το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ ο βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας, Γεώργιος Δημοσθένη Στύλιος.

Ο βουλευτής εμφανίστηκε στο πάνελ με μία μεγάλη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη ακριβώς πίσω από το κεφάλι του, η οποία ήταν εμφανής στην κάμερα καθόλη τη διάρκεια της συζήτησης.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στα γραφεία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αλλά και των υπουργών της κυβέρνησης, διότι η ενέργεια αυτή του κ. Στύλιου έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη αναφορικά με τις εμφανίσεις των βουλευτών και στελεχών της κυβέρνησης.

Όπως ήταν επόμενο, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν εντολή στους συνεργάτες τους να φτιάξουν κορνίζες με φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, μεγαλύτερες από αυτές του Γεώργιου Στύλιου, και να τις τοποθετήσουν πίσω από τα γραφεία τους, πολλοί  μάλιστα μετακινώντας τις ορθόδοξες εικόνες με τις οποίες έβγαιναν ως υπόβαθρο. Κάποιοι πιο προχωρημένοι μάλιστα, ετοιμάζουν φωτογραφίες με το πρωθυπουργικό ζεύγος, ενώ εξαφανίζουν οτιδήποτε έχει σχέση με τον Αντώνη Σαμαρά και την Ντόρα Μπακογιάννη.

Είναι αργά όμως, ο κ. Γιώργος Στύλιος μετά από την σημερινή εμφάνιση βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν γεωμετρικά στο Μαξίμου. Η υπουργοποίηση του θεωρείται θέμα χρόνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This