Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Αποκάλυψη ντροπής για υφυπουργό

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μία πολύ σοβαρή αποκάλυψη – καταγγελία που ισοδυναμεί με μεγάλο σκάνδαλο έκανε πριν από λίγο στο Twitter ο γνωστός δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο υφυπουργός όχι μόνο συνεχίζει να διατηρεί το ιδιωτικό το γραφείο, δηλαδή να ασκεί κανονικότατα επάγγελμα. Η συνέχεια είναι ακόμα χειρότερο. Δεν είναι μόνο ότι συνεχίζει να ασκεί το επάγγελμα που μέσω του ιδιωτικού του γραφείου, αλλά το επάγγελμα του είναι συναφές με φορέα του οποίου η επόπτευση έγκειται στις αρμοδιότητες του υφυπουργού!

Με απλά λόγια, το γραφείο του υφυπουργού αναλαμβάνει εκπόνηση μελετών για φορέα ο οποίος υπάγεται στον ίδιο τον υφυπουργό!
Δηλαδή, πως οι υπάλληλοι του φορέα θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους, όταν γνωρίζουν ότι ο ενδιαφερόμενος έχει περάσει από το γραφείο του υφυπουργού, τα έχει ακουμπήσει κανονικά και η μελέτη που παραθέτει κρίνει στην ουσία τον πολιτικό προϊστάμενο του φορέα;

Εδώ δεν μιλάμε απλά για διαπλοκή. Μιλάμε για κανα μήνα το σκάνδαλο που σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα θα έχει κινητοποιήσει την δικαιοσύνη.

Το επίμαχο tweet του Τάσου Τέλλογλου για τον υφυπουργό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ