Η ΕΕ «παρακολουθεί» τις προκλητικές τουρκικές NAVTEX μέχρι να αποφασίσει αν θα ενεργήσει

Must Read

«Τα κράτη-μέλη της ΕΕ παρακολουθούν τις ενέργειες της Τουρκίας και θα λάβουν τις κατάλληλες αποφάσεις», τόνισε ο Εκπρόσωπος της Κομισιόν αρμόδιος για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, κληθείς να σχολιάσει τη νέα NAVTEX που εξέδωσε η Τουρκία για ασκήσεις ανήμερα της εθνικής μας επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Πρόκειται για άσκηση με πυρά από τις 26 Οκτωβρίου έως και την Εθνική μας Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και σύμφωνα με τον χάρτη με τις συντεταγμένες, η θαλάσσια περιοχή βρίσκεται ανάμεσα από τα νησιά της Σκύρου, των Ψαρών, της Εύβοιας και της Χίου.

Ο Πίτερ Στάνο υπογράμμισε ότι «τα κράτη-μέλη της ΕΕ παρακολουθούν, παρακολουθούν πολύ στενά τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και τις ενέργειες της Τουρκίας» και προσέθεσε ότι «τα κράτη-μέλη της ΕΕ ήταν πολύ ξεκάθαρα στα συμπεράσματα που αποφασίστηκαν και υιοθετήθηκαν από τους ηγέτες των κρατών-μελών της ΕΕ».

Ο κ. Στάνο κατέληξε λέγοντας ότι «τα κράτη-μέλη παρακολουθούν, αξιολογούν και θα λάβουν κατάλληλες αποφάσεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This