«Λύσσαξαν» οι Τούρκοι με την επίσκεψη Δένδια στην Αρμενία!

Στο τουρκικό σύμπαν «η Ελλάδα μετατρέπει το Αιγαίο πέλαγος σε τάφο μεταναστών και ακολουθεί επεκτατικές πολιτικές στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο»!

Must Read

Η ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών κατά της Ελλάδας, μετά την επίσκεψη του Νίκου Δένδια στην Αρμενία είναι απλά εξωφρενική! Οι Τούρκοι δεν μπορούν να χωνέψουν προφανώς τις επαφές του Έλληνα ΥΠΕΞ και εξαπολύουν υστερική επίθεση στη χώρα μας, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα «δημιουργό των προβλημάτων»!

Διαβάστε την εξωφρενική τοποθέτηση του εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών, Χαμι Ακσόι:

«Οι παρατηρήσεις και οι ισχυρισμοί του Νίκου Δένδια, Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, σχετικά με τη χώρα μας κατά την επίσκεψή του στην Αρμενία είναι μια νέα απόδειξη της επιλογής της Ελλάδας για μια πολιτική έντασης και κλιμάκωσης στις σχέσεις της με την Τουρκία, αντί για καλή γειτονία, διάλογο και συνεργασία.

Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν συγκαλύπτουν ιστορικά γεγονότα. Η Ελλάδα δεν πρέπει να ξεχάσει τις φρικαλεότητες που διέπραξε στην Ανατολία για τις οποίες καταδικάστηκε να πληρώσει αποζημίωση και πρέπει να διαβάσει σωστά την ιστορία, να παραιτηθεί από την «Μεγάλη Ιδέα» και την τουρκική εχθρότητα.

Ο κοινός παρονομαστής της λύσης όλων των προβλημάτων στην περιοχή μας είναι η Τουρκία, ενώ ο δημιουργός των προβλημάτων ή ο υποστηρικτής των δημιουργών των προβλημάτων είναι η Ελλάδα.

Είναι η Ελλάδα που υποστηρίζει το σκληρό καθεστώς του Άσαντ στη Συρία, τον πραξικοπηματία Χαφτάρ στη Λιβύη, την κατοχή της Αρμενίας στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, που ανοίγει τις πόρτες της για όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των PKK, PYD, FETÖ, οι οποίες διαπράττουν πράξεις κατά της Τουρκίας, που μετατρέπει το Αιγαίο πέλαγος σε τάφο μεταναστών και που ακολουθεί επεκτατικές πολιτικές στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο.

Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών πρέπει να κάνει διάκριση μεταξύ του κατακτητή και του θύματος στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ και τις επτά περιοχές που το περιβάλλουν και να καλέσει τη διεθνή κοινότητα να καταδικάσει την παράνομη αρμενική κατοχή στα εδάφη του Αζερμπαϊτζάν τα τελευταία 28 χρόνια, παρά τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ  που παροτρύνουν την Αρμενία να αποσυρθεί αμέσως, πλήρως και άνευ όρων.

Η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει αυτές τις πολιτικές και να διαβάσει σωστά την Τουρκία, τις πραγματικότητες της περιοχής και του κόσμου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This