Στην Σαμοθράκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από την Αλεξανδρούπολη-Συνάντηση με τους φορείς του νησιού

Must Read

Στο νησί της Σαμοθράκης μετέβη πριν από λίγο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο από την Αλεξανδρούπολη, με στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Σινούκ.

Στο ελικοδρόμιο τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο δήμαρχος Σαμοθράκης Νίκος Γαλατούμος. Στην είσοδο της Χώρας κάτοικοι επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον πρωθυπουργό και στη σύζυγο του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Μάλιστα, τους προσέφεραν προστατευτικές μάσκες με το σήμα της Σαμοθράκης. Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με αρκετούς κατοίκους στο πέρασμά του, όπως και με μικρά παιδιά.

Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με τον δήμαρχο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. «Το πρώτο μέλημα της κυβέρνησης μας είναι η φροντίδα της ακριτικής Ελλάδας και ειδικά των ακριτικών νησιών», τόνισε ο πρωθυπουργός στην αρχή της ομιλίας του, ενώ σε ότι αφορά στη Σαμοθράκη είπε ότι τους 15 μήνες που είναι κυβέρνηση έχουν αντιμετωπιστεί οι περισσότερες από τις εκκρεμότητες που κληρονόμησε από το παρελθόν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This