Συγκλόνισε ο Κυριάκος: Δεν υπάρχει ένα βράδυ που θα γυρίσω σπίτι μου…

Must Read

Συγκλόνισε το κοινοβούλιο και τον ελληνικό λαό σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα όσα είπε για τα βράδια του. Είναι εξαιρετικά σπάνιο για έναν πολιτικό να ανησυχεί τόσο πολύ για τον λαό του και να μην μπορεί να κλείσει μάτι από το ενδιαφέρον. Δήλωσε συγκεκριμένα:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάντα δίπλα στον λαό

«Δεν υπάρχει ένα βράδυ που θα γυρίσω σπίτι μου και δεν θα σκεφτώ τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα»!

Χειμώνα – καλοκαίρι, ο πρωθυπουργός στέκεται δίπλα στους έλληνες

«Ερχόμαστε να δούμε και να συζητήσουμε τι κάναμε και τι δεν κάναμε σωστά, με ειλικρίνεια και πραγματική διάθεση αυτοκριτικής» είπε ο πρωθυπουργός για να συμπληρώσει με νόημα: «Δεν υπάρχει ένα βράδυ που θα γυρίσω σπίτι μου και δεν θα σκεφτώ τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα».

Ο πρωθυπουργός πάντα δίπλα στους εργαζόμενους έλληνες

Δεν είναι όμως η μοναδική φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι νοιάζεται για τον ελληνικό λαό. Λίγες μέρες πριν είχε κάνει άλλη μία συγκλονιστική δήλωση, ανακαλύπτοντας ότι «υπάρχουν έλληνες εξαρτημένοι από τον μισθό τους». Δήλωση που ξεχείλιζε από ανθρωπιά.

Ο πρωθυπουργός γίνεται ένα με τους απλούς πολίτες. Ακόμα και με αυτούς που εξαρτώνται από τον μισθό τους

Συγχαρητήρια στον έλληνα πρωθυπουργό για την ανθρωπιά του και την κατανόηση του για τις αγωνίες των απλών πολιτών. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι για έναν άνθρωπο της εμβέλειας του Κυριάκου Μητσοτάκη να αφουγκραστεί τον απλό πολίτη, τον πλεμπαίο, τον Κάγκουρα, τον πτωχό, τον ερήμη, το λουμπεναριό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This