Μετωπική επίθεση του Star στον Μητσοτάκη: Εστία υπερμετάδοσης τα ΜΜΜ!

Must Read

 

Τρανταχτή διάψευση στον απίστευτο ισχυρισμό του πρωθυπουργού από το βήμα της ολομέλειας χθες στη Βουλή.

Το κανάλι αποκλειστικότητα έδωσε στην δημοσιότητα το πόρισμα των επιτροπών δημόσιας υγείας το οποίο αποκαλύπτει ξεκάθαρα ότι τα μέσα μαζικής μεταφοράς αποτελούν εστίες υπερμετάδοσης του κορονοϊού. Και όμως χθες στην Βουλή ο πρωθυπουργός ψευδόμενος όπως αποδεικνύεται, υποστήριξε πως «δεν υπάρχει ούτε μία επιστημονική μελέτη που να ισχυρίζεται ότι τα ΜΜΜ αποτελούν εστίες μετάδοσης του κορονοϊού»! Αντίθετα, όπως είπε, είχε στα χέρια του μελέτη που αποδεικνύει το αντίθετο. Ότι δηλαδή στα ΜΜΜ δεν κολλάει κορονοϊός!

Το ρεπορτάζ του Star που γκρέμισε τους ισχυρισμούς του πρωθυπουργού

Να σημειωθεί ότι η αναφορά αυτή του πρωθυπουργού προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος απαίτησε να δώσει ο πρωθυπουργός στην δημοσιότητα την έκθεση στην οποία αναφέρεται. Και σύμφωνα με την οποία δεν μεταδίδεται ο κορονοϊός στα ΜΜΜ. Φυσικά ο πρωθυπουργός δεν έδωσε καμιά έκθεση στην δημοσιότητα, γιατί απλούστατα τέτοια έκθεση δεν υπάρχει!

Φυσικά μετά την σημερινή αποκάλυψη του Star, ο πρωθυπουργός οφείλει να ζητήσει συγνώμη για την τεράστια απάτη που διέπραξε στο ελληνικό κοινοβούλιο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This