Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Μετωπική επίθεση του Star στον Μητσοτάκη: Εστία υπερμετάδοσης τα ΜΜΜ!

Τρανταχτή διάψευση στον απίστευτο ισχυρισμό του πρωθυπουργού από το βήμα της ολομέλειας χθες στη Βουλή.

Το κανάλι αποκλειστικότητα έδωσε στην δημοσιότητα το πόρισμα των επιτροπών δημόσιας υγείας το οποίο αποκαλύπτει ξεκάθαρα ότι τα μέσα μαζικής μεταφοράς αποτελούν εστίες υπερμετάδοσης του κορονοϊού. Και όμως χθες στην Βουλή ο πρωθυπουργός ψευδόμενος όπως αποδεικνύεται, υποστήριξε πως «δεν υπάρχει ούτε μία επιστημονική μελέτη που να ισχυρίζεται ότι τα ΜΜΜ αποτελούν εστίες μετάδοσης του κορονοϊού»! Αντίθετα, όπως είπε, είχε στα χέρια του μελέτη που αποδεικνύει το αντίθετο. Ότι δηλαδή στα ΜΜΜ δεν κολλάει κορονοϊός!

Το ρεπορτάζ του Star που γκρέμισε τους ισχυρισμούς του πρωθυπουργού

Να σημειωθεί ότι η αναφορά αυτή του πρωθυπουργού προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος απαίτησε να δώσει ο πρωθυπουργός στην δημοσιότητα την έκθεση στην οποία αναφέρεται. Και σύμφωνα με την οποία δεν μεταδίδεται ο κορονοϊός στα ΜΜΜ. Φυσικά ο πρωθυπουργός δεν έδωσε καμιά έκθεση στην δημοσιότητα, γιατί απλούστατα τέτοια έκθεση δεν υπάρχει!

Φυσικά μετά την σημερινή αποκάλυψη του Star, ο πρωθυπουργός οφείλει να ζητήσει συγνώμη για την τεράστια απάτη που διέπραξε στο ελληνικό κοινοβούλιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ