Σάλος για την ναζιστική ανάρτηση στελέχους του Μητσοτάκη

Must Read

Φαίνεται εντέλει ότι το νεοφιλελεύθερο προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν μία μεγάλη απάτη που κατάφερε να κρύψει ένα αμάλγαμα σοβιετικών πολιτικών και ναζιστικών προτύπων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν που δήλωνε ότι δεν είναι ακροδεξιός, και φυσικά δήλωνε εχθρός της Σοβιετίας, Έχει καταφέρει να επιβάλει οριζόντια μέτρα καταστολής της ελεύθερης οικονομίας σοβιετικού τύπου, έλεγχο των μέσων μαζικής ενημέρωσης σοβιετικού τύπου και να φιλοξενήσει στις τάξεις του κόμματος ακόμα και νοσταλγούς των ναζί!

Και δεν μιλάμε για τους γνωστούς και μη εξαιρετέους που έχουν καταλάβει ακόμα και υπουργικούς θώκους. Μιλάμε δυστυχώς και για την νέα γενιά των στελεχών, που φαίνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την μεγάλη, πατριωτική κεντροδεξιά παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά φτάνεις στο σημείο να αναπολεί ακόμα και τα τρένα των Γερμανών, που μετέφεραν έλληνες εβραίους και έλληνες πατριώτες στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Δείτε την επίμαχη ανάρτηση που έχει προκαλέσει σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Στέλεχος ΟΝΝΕΔ, νοσταλγός των ναζί

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This