Απίστευτη γκάφα με τη σφραγίδα του Προέδρου Τράμπ!

Must Read

Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου ακόμα προσπαθούν να εξηγήσουν πως την ώρα της ομιλίας του προέδρου Τραμπ σε συνέδριο φοιτητών, στη γιγαντοοθόνη προβαλλόταν η εικόνα μιας παραποιημένης προεδρικής σφραγίδας με ρωσικά σύμβολα και… μπαστούνια του γκολφ!

Ο Αμερικανός πρόεδρος την περασμένη Τρίτη ανέβηκε στο πόντιουμ για να μιλήσει μπροστά σε εκατοντάδες φοιτητές που συμμετείχαν στο ετήσιο συνέδριο της συντηρητικής ΜΚΟ Turning Point. Το πλήθος που βρισκόταν στην αίθουσα επεφύλαξε ένα ενθουσιώδες καλωσόρισμα στο πρόεδρο Τραμπ, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και μίλησε επί 80 λεπτά μπροστά στο νεανικό κοινό.


Πίσω του προβαλλόταν σε γιγαντοοθόνη, όπως συνηθίζεται στις ομιλίες των Αμερικανών προέδρων, η σφραγίδα του έθνους. Μόνο που η συγκεκριμένη ήταν παραποιημένη!

Τη θέση του διάσημου Αετού είχε πάρει ένας παρόμοιος δικέφαλος που θύμιζε έντονα εκείνον που εικονίζεται σε ρωσικά οικόσημα. Επιπλέον ο αετός, αντί να κρατά τα βέλη και το κλαδί ελιάς – που κρατά ο αληθινός αμερικανικός αετός – κρατούσε από τη μία μπαστούνια του γκολφ και από την άλλη μια χούφτα δολάρια! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο στήθος του πτηνού υπήρχαν χαραγμένα σφυροδρέπανα ενώ αντί για τη λατινική επιγραφή «από τους πολλούς» υπήρχε μια επιγραφή στα Ισπανικά που έγραφε ότι «ο 45ος (πρόεδρος) είναι μαριονέτα»!

Ο Λευκός Οίκος, που ακόμα προσπαθεί να λύσει το μυστήριο, θεωρεί πως οι διοργανωτές βρήκαν κάπου την παραποιημένη σφραγίδα και – κατά λάθος – αντί να χρησιμοποιήσουν την κανονική, «φόρτωσαν» στον υπολογιστή την παραποιημένη.

In this file photo taken on July 23, 2019, U.S. President Donald Trump arrives to address the Turning Point USA’s Teen Student Action Summit 2019 in Washington, D.C. (AFP Photo)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This